Affan Yildirim, directorul financiar si directorul general interimar din ultimele 8 luni al Anchor Grup, proprietarul mallurilor Plaza Romania si Bucuresti Mall, a fost numit in funtia de director general al dezvoltatorului imobiliar.

Affan Yildirim a fost numit in noua functie din 22 aprilie si va lucra direct cu CEO-ul pe commercial real estate properties al Fiba Holding- Yurdaer Kahraman. Pozitia de director general al companiei a fost libera din august 2014, cand Razvan Gaita a decis sa plece din echipa Anchor Grup. Tot de atunci, rolul de director general interimar a fost asigurat de Affan Yildirim, directorul financiar al Anchor Grup, care s-a alaturat companiei in martie 2012. Affan Yildirim are experienta in domeniul finantelor si in cel al industriei imobiliare, lucrand anterior pentru PriceWaterhouseCoopers Turcia si Credit Europe Leasing Romania.

Razvan Gaita a renuntat la functie de director general al Anchor Grup la inceputul lunii august a anului trecut, la putin peste un an de la preluarea functiei. Gaita a spus ca a renuntat la sefia dezvoltatorului imobiliar din motive personale. Razvan Gaita a preluat conducerea Anchor Grup, dezvoltatorul centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, dupa ce Ali Ergun Ergen, implicat in dezvoltarea celor doua malluri, a renuntat la pozitie pentru a doua oara, dupa ce a anuntat insa planurile companiei de modernizare a celor doua centre comerciale. Dupa plecarea lui Ergen, compania a mai modificare planurile de modernizare anuntate, reducand amploarea. Sub conducerea lui Gaita, compania a inceput lucrarile de renovare a celor doua malluri, investitie de 25 milioane de euro, intr-o incercare de repozitionare a acestora in conditiile in care concurenta s-a amplificat in zonele in care acestea sunt amplasate. Planurile au fost anuntate in anul 2012, sub conducerea lui Ergun Ergen, abia reintors la aceea data in companie, dar dupa plecarea acestuia acestea au fost modificate, iar investitiile anuntate au fost injumatatite.

Perioada intermatului a dus o noua intrare in Plaza Romania, noi retaileri in Plaza si Bucuresti Mall si reconfigurari de spatii, iar pe 23 aprilie, Anchor Grup a demarat si renovarea fatadei Bucuresti Mall.

Fatada centrului comercial Bucuresti Mall a intrat in renovare saptamana trecuta, planurile proprietarului Anchor Grup fiind de a aduce un nou design intrarii principale in centrul comercial, dar si reconfigurarea spatiilor dedicate teraselor si cafenelelor care se vor regasi si la intrare.

bucuresti mall

Din 23 aprilie, intrarea in Bucuresti Mall dinspre Calea Vitan nu mai este functionala. Pana in septembrie 2015 clientii primului centru comercial modern din Romania pot patrunde in mall printr-o intrare temporara, situata pe laterala stanga a cladirii. Lucrarile sunt prevazute sa se incheie in septembrie. Din acest motiv, intrarea in Bucuresti Mall dinspre Calea Vitan nu va mai fi functionala in cursul primaverii si verii. Clientii primului centru comercial modern din Romania au insa la dispozitie o intrare temporara, situata pe laterala stanga a cladirii, in vecinatatea benzinariei. Procesul de renovare al fatadei Bucuresti Mall este unul complex, implicand si implementarea unui design contemporan atragator si reconfigurarea spatiilor dedicate activitatilor de leisure (terase si cafenele), au anuntat oficialii companiei.

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri. Anchor Grup a construit in Romania Bucuresti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul detine Plaza Romania, Anchor Plaza si InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul Capitalei. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri