NEPI va investi in extinderea mallului City Park din Constanta 40 mil. euro, iar prima faza din noua aripa, care va include si cinema-ul 4Dx, se va inaugura in luna iunie a acestui an.

Centrul comercial se dezvolta cu o suprafata inchiriabila de 21.000 mp pe spatiul fostei parcari exterioare. In prezent, mallul are o suprafata inchiriabila bruta de 30.000 mp.

City Park Mall se dezvolta cu 40.000 de mp suprafata construita, 21.000 mp inchiriabili, in perimetrul ocupat momentan de parcarea exterioara. Dupa finalizarea lucrarilor, in extindere se vor deschide un cinematograf cu 10 sali, echipat cu tehnologia 4DX, o sala de sport, restaurante a la carte si de tip fast-food, dar si branduri de fashion.De asemenea, proiectul, care presupune o investitie de 40 mil. euro, prevede si o parcare subterana cu doua niveluri, dar si spatii de parcare pe acoperis, in total fiind prevazute 1.400 de locuri de parcare.

extindere city park mallMiza acestei investitii este pozitionarea City Park Mall ca centru comercial dominant in Constanta, oras in care au un centru comercial important si austriecii de la Immofinanz: Maritimo. ”NEPI va investi 40 de milioane de euro in constructia noii aripi. Realizam aceasta investitie, cea mai mare pe zona de retail din Constanta, de la inceputul anului 2014, pentru a oferi clientilor si partenerilor nostri o serie de facilitati de ultima generatie, unice in regiune. City Park Mall va deveni astfel, principalul reper de fashion si entertainment al orasului, respectand in aceeasi masura mediul inconjurator si exigentele publicului constantean. Investitia are o importanta strategica nu doar pentru NEPI, ci si pentru Constanta. Proiectul are potentialul de a deveni un pilon pentru economia locala, atragand nu doar constanteni, ci si turistii de pe litoral, veniti din Romania si din afara tarii”, a declarat Alin Burlacu, Center Manager City Park Mall.

Ce noutati va include extensia City Park Mall

Proiectul de extindere al City Park Mall are doua etape, prima avand termen de predare in luna iunie 2015. In luna iunie, se va inaugura cel mai mare multiplex din Constanta, care va fi, totodata, primul cinematograf cu tehnologie 4DX din afara Bucurestiului. Acesta va fi situat pe skylevel, in vecinatatea zonei de food court ce cuprinde o varietate de restaurante internationale. In urma finalizarii celei de-a doua etape de dezvoltare, City Park Mall va include si o sala de fitness. In acelasi timp, mall-ul va include si noi magazine de fashion.

Din portofoliul NEPI mai fac parte mall Promenada, Vulcan Value Centre, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Galati Shopping City, Shopping City Targu-Jiu si alte centre comerciale in intreaga tara, dar si in Serbia si Slovacia. Pe 14 mai 2015, NEPI va inaugura cel mai nou mall din Bucuresti, in apropierea Arenei Nationale. NEPI mai detine si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucuresti, City Business Centre din Timisoara si The Office din Cluj.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri