Sean Penn si-a scos la vanzare locuinta de burlac din Malibu, California, si isi cauta o noua casa in care sa locuiasca cu iubita sa, actrita Charlize Theron, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

Actorul, care s-ar fi logodit cu Charlize Theron in timpul unei calatorii romantice la Paris, in noiembrie 2014, si-a scos la vanzare locuinta situata in apropiere de o plaja din Malibu, pentru suma de 6,55 de milioane de dolari.

Penn a cumparat aceasta casa cu cinci dormitoare, care se intinde pe 300 de metri patrati, si terenul aferent pentru suma de 3,8 milioane de dolari, in 2009, dupa ce s-a despartit de fosta sa sotie, actrita Robin Wright.

Actorul si noua sa iubita, Charlize, in varsta de 39 de ani, au fost vazuti vizitand mai multe locuinte in Pacific Palisades, California, in luna februarie.

In februarie, intr-un interviu pentru editia britanica a revistei Esquire, Sean Penn s-a declarat surprins de faptul ca s-a indragostit din nou, la varsta de 54 de ani, si a precizat ca s-ar casatori din nou, facand referire la relatia sa cu actrita Charlize Theron.

"Am mai fost insurat de doua ori, dar am fost casatorit in conditiile in care nu stiam cate stiu acum, deci nu as spune ca este vorba despre o a treia casnicie, as spune ca este prima casnicie pe bune, daca ar fi sa ma insor iarasi. Vreau sa spun ca imi place traditia. Un prieten de-al meu a scris «fara traditie, lucrurile noi mor», iar eu nu vreau ca lucrurile noi sa moara", a declarat Sean Penn, care are o relatie cu Charlize Theron de peste un an.

Actorul a avut o casnicie tumultuoasa cu Madonna in anii 1980. Dupa ce s-a despartit de regina muzicii pop, Penn a intalnit-o pe Robin Wright, cu care s-a casatorit in 1996. Cei doi au impreuna doi copii si s-au despartit in 2010.

"Da, ma surprinde ca m-am indragostit din nou, din mai multe motive. Nu ma consider bun la matematica, dar stiu cat fac doi plus doi: am 54 de ani si incep, in sfarsit, sa inteleg de ce nu am fost fericit cu o singura relatie? Ar putea parea prea tarziu. Dar sa intalnesti pe cineva acum, la care tii, e mult mai plin de pasiune, mult mai profund, mai adevarat si, Doamne, e un sentiment de mai mare fericire. E mult mai romantic si mai satisfacator sa fiu intr-o relatie si sa ma gandesc ca sunt un om mai bun in aceasta relatie", a marturisit Sean Penn.

La randul sau, Charlize Theron s-a aratat la fel de suprinsa de modul in care relatia sa cu Penn a evoluat. Intr-un interviu acordat de Theron anul trecut editiei britanice a revistei Esquire, actrita a spus ca nu a cautat sa aiba o relatie, dar fiul sau, Jackson - pe care l-a adoptat in 2012 -, a mai crescut si a avut mai mult timp liber pentru ea insasi.

"Daca esti deschis catre ceva nou, daca permiti lucrurilor sa se intample, ele se vor intampla. Si asta cand te astepti mai putin. A fost bine sa fiu singura, iar acum e bine ca nu mai sunt singura", a spus Charlize Theron.

Potrivit unor surse apropiate celor doi, Sean Penn si Charlize Theron ar intentiona sa adopte un alt copil dupa ce se vor casatori.
Charlize Theron a avut la mijlocul anilor 1990 o relatie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 pana in 2001, o relatie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Charlize Theron a inceput apoi o relatie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alaturi de care a jucat in filmele "Trapped" (2002) si "Head in the Clouds" (2004). Cei doi actori s-au despartit in ianuarie 2010, dupa aproape noua ani petrecuti impreuna.

Sursa foto: cinemafestival / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri