Eu sunt Dragos, am 31 de ani si lucrez ca specialist IT intr-una dintre cele mai mari companii din Romania. Am o viata haotica si incerc, pe cat posibil, sa o transform intr-una sanatoasa si linistita pentru ca planuiesc, alaturi de logodnica mea, sa intemeiem o familie. Cautam de ceva timp un loc al nostru, in care sa crestem si sa ne dezvoltam; un loc departe de agitatia orasului, dar care sa ne permita accesul in zona centrala si de Nord a Bucurestiului pentru ca amandoi lucram in Pipera. Asa am descoperit ansamblul rezidential GREENFIELD, construit de Impact, si ne-a placut pe loc.

Pe langa pretul accesibil - apartamentul de trei camere ales de noi are 94 de metri patrati si costa 77.500 euro cu tot cu TVA si loc de parcare, locatia GREENFIELD este perfecta pentru noi, complexul fiind situat in Baneasa, in apropierea multor centre comerciale.

De cum am intrat in Cartierul Salcamilor, cel mai nou din GREENFIELD, am simtit un puternic sentiment de liniste si asta pentru ca ansamblul este inconjurat de 900 de hectare de padure. Astfel, dupa o zi grea la birou, stiu ca ma pot relaxa in natura, fara sa fiu deranjat de claxoane si agitatie. Cartierul cuprinde 252 de apartamente cu doua, trei sau patru camere complet finisate, dotate cu echipamente de ultima generatie si cu suprafete cuprinse intre 65 si 120 de metri patrati. Tata este specialist in constructii si m-am sfatuit cu el inainte sa cumpar. Ne-a placut mai ales faptul ca apartamentele sunt spatioase si frumos finisate. Constructorul acorda atentie tuturor detaliilor, de la materialele de calitate, la izolarea locuintei. Peretii externi au o grosime de 30 de cm si o izolatie de 10 cm, iar peretii dintre apartamente au grosimea de 35 de cm si sunt construiti din caramida, nu din rigips. M-am amuzat cu iubita mea cand i-am spus ca astfel plansetele copilului nostru nu ii vor deranja pe vecini.

Sunt convins ca am facut o alegere buna si cand vin acasa, in GREENFIELD, am senzatia ca intru intr-un oras miniatural, orasul visurilor mele, in care e liniste si aer curat, lumea se respecta si se saluta. Ahh, uitasem sa va spun de padure! Am avut grija sa-mi aleg un apartament cu vedere la padure si nu ma mai satur sa o privesc. Ganditi-va doar la cat de putin verde e Bucurestiul, la cati copaci ii lipsesc Capitalei pentru a fi cu adevarat un oras in care se poate trai in conditii normale. Acum, ca m-am mutat in GREENFIELD, am rezolvat si problema asta si sunt 100% zen.

In incheiere va mai spun ca ansamblul GREENFIELD se dezvolta continuu, insa lucrarile din santier nu ne tulbura linistea. Planul este sa se construiasca si un centru comunitar, Greenfield Plaza, cu spa, sala de sport, locuri de joaca pentru copii si centre comerciale.
Oraselul nostru creste. Povestea continua.

GREENFIELD, informatii esentiale
LOCATIE: Str. Drumul Padurea Neagra, nr. 56, Sectorul 1, Bucuresti
900 de hectare de padure imbratiseaza complexul
Suprafata dezvoltata: 11 hectare (din totalul de 60 de hectare)
Numar total de locuinte (2006-2020): peste 6.000, dintre care:
o Faza 1 (2006-2009): 680 vile si apartamente construite, vandute 95%
o Faza 2 (2014-2015): 252 apartamente construite, vandute peste 65%
o Faza 3 (2015): 252 apartamente in constructie, se vor da in folosinta in Q4/2015Aerul, cu 50% mai curat decat in centru
Nivelul de zgomot, cu 50% mai redus decat in centru
Indicatori urbanistici de exceptie: CUT 0.85 si POT 15%
Blocuri cu regim redus de inaltime, P+5, dotate cu lift
greenfieldresidence.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri