AFI Europe Romania a avut in primul trimestru venituri operationale nete de aproape noua milioane de euro, mai mari cu 8,1% fata de aceeasi perioada din 2014, cresterea fiind sustinuta in special de cele doua cladiri noi de birouri, AFI Park 2 si AFI Park 3 din Bucuresti, conform Mediafax.

Mall-ul AFI Palace Cotroceni, activul cel mai mare si mai important al AFI Europe Romania, a generat in perioada analizata un venit operational net de 7,4 milioane euro, reprezentand in crestere cu 1,3% comparativ cu ianuarie-martie 2014.

Vanzarile retailerilor din AFI Palace Cotroceni, cu exceptia hipermarketului, au crescut cu 9,3%. Venitul operational net al mall-ului AFI Palace Ploiesti a fost de peste un milion de euro, iar vanzarile retailerilor au urcat cu 21,7%.

"Venitul operational net al activelor noastre generatoare de venit din Romania a crescut cu 8%, cu o rata de ocupare medie de 98%. Noile cladiri de birouri AFI Park 2 si AFI Park 3 au contribuit la veniturile operationale nete ale companiei, asa cum va fi si cazul AFI Park 4&5 cand vor fi finalizate la sfarsitul anului. In plus, avem in plan demararea constructiei unor proiecte noi, precum AFI Business Park, situat pe Bulevardul Progresului, si proiectul cu destinatie mixta din Bucurestii Noi", a declarat David Hay, CEO AFI Europe Romania.

Anul trecut, AFI Europe a avut venituri din chirii in Romania de 37 milioane euro.
AFI Europe opereaza in Romania din 2005 si este subsidiara a AFI Properties, membra a AFI Group, un conglomerat international de holdinguri si investitii cu subsidiare care activeaza in domeniul imobiliar, constructii, infrastructura, industrie si hoteluri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri