Compania ieseana Niciman, lider national in productia si comercializarea articolelor de mobilier pentru camping si gradina, ridica la Iasi un centru comercial de 6 milioane de euro, transmite corespondentul NewsIn.

Lucrarile la Better Plus au demarat in urma cu cateva saptamani, proiectul stabilind ca pe o suprafata de 1 hectar sa fie construite trei cladiri: un corp cu destinatia sucursala de banca, un corp care sa cuprinda spatii comerciale si birouri si o a treia cladire unde sa fie construit un supermarket Plus.

Better Plus reprezinta o oportunitate pentru deschiderea unor puncte de desfacere a produselor nealimentare intr-o zona rezidentiala situata la numai 1,2 km de centrul Iasiului, a declarat Parul Pricop, directorul companiei Niciman.SC Niciman SA a fost infiintata in 1993, avand ca obiect principal de activitate productia si comercializarea articolelor de mobilier pentru camping si gradina. De cinci ani, Niciman SA este lider national in acest domeniu. Anul trecut, firma a inregistrat o cifra de afaceri de 1,8 milioane euro, profitul net ridicandu-se la 120 mii euro dupa ce a investit peste un milion de euro in capacitati de productie specifice domeniului de activitate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri