Daca te gandesti sa ai propriul business, insa nu ai suficienti bani pentru a incepe unul de la zero, inchirierea unui restaurant complet utilat poate fi o alegere mult mai sigura. Unde mai pui ca scapi de tot efortul fizic si financiar pentru deschiderea localului. Iata cat costa sa inchiriezi un restaurant in Bucuresti sau in orasele mari din tara.

Spatiicomerciale.ro, proiectul comercial dezvoltat de Imobiliare.ro, prezinta, potrivit ofertelor listate pe portal, cateva dintre cele mai atractive oferte pe acest segment la nivelul marilor orase ale tarii. Majoritatea spatiilor se inchiriaza "la cheie", complet mobilate si echipate pentru continuarea activitatii, insa unele necesita investitii suplimentare.

Bucuresti

In zona Romana, un restaurant complet echipat, in suprafata de 86 de metri patrati, poate fi inchiriat cu 2.000 de euro pe luna. Proprietatea face parte dintr-un imobil construit in anul 1930 si include un birou, dar si spalatorie si spatiu de depozitare.

In zona Unirii, un spatiu cu destinatia restaurant/lounge, cu o suprafata de 250 de metri patrati, este listat pe Spatiicomerciale.ro la un pret de 2.000 de euro pe luna. Proprietatea este amplasata la ultimul etaj al unei cladiri de birouri si se inchiriaza cu bucataria utilata, cu bar si mobilier inclus.

Tot in zona centrala a Capitalei, pe strada Eminescu (in apropiere de intersectia cu Bulevardul Dacia), un restaurant cu o capacitate de 100 de locuri (50 la interior si 50 pe terasa) are un pret cerut de circa 2.060 de euro pe luna. Proprietatea dispune de o suprafata totala de 275 de metri patrati.

In zona Cismigiu, un restaurant de 300 de metri patrati are un pret cerut de 3.000 de euro pe luna. Amplasat intr-o cladire din 1935, spatiul este dispus pe trei nivele a cate 100 de metri patrati (subsol, parter si terasa) si dispune de doua bucatarii, ce comunica intre ele prin intermediul unui lift.

In Centrul Istoric al Capitalei, un restaurant situat vizavi de Banca Nationala a Romaniei poate fi inchiriat cu aproape 6.000 de euro pe luna. Unitatea dispune de o suprafata utila de 267 de metri patrati (pe subsol, parter si terasa inchisa de 100 de metri patrati) si are o capacitate de 100 de locuri. Printre dotarile spatiului se numara: lift pentru mancare (ce leaga bucataria de la subsol cu parterul cladirii), camera frigorifica, vestiar cu dus pentru personal, sistem de ventilatie, LCD-uri, camere video etc.

Timisoara

In zona Aradului, un spatiu de 120 de metri patrati (plus terasa de 100 de metri patrati), amplasat intr-o vila din 1970, poate fi inchiriat cu circa 800 de euro pe luna. Spatiul a functionat ca restaurant si este dotat cu bucatarie, spatiu de depozitare, centrala termica proprie, aer conditionat etc.

In zona Nord, o vila din 2006, cu o suprafata de 350 de metri patrati, este listata pe Spatiicomerciale.ro la un pret de aproape 3.000 de euro pe luna. Proprietatea include un teren de 800 de metri patrati si este structurata pe demisol, parter si mansarda. Compartimentata in trei incaperi, aceasta a functionat anterior ca restaurant.

Brasov

Un spatiu de 250 de metri patrati, amplasat intr-o vila din zona Stupini, are un pret cerut de 600 de euro pe luna. Acesta a functionat ca restaurant, se inchiriaza mobilat si dispune de bucatarie utilata si terasa.

In zona Florilor, proprietarul unui spatiu de 230 de metri patrati, situat la parterul unui bloc de apartamente, solicita 690 de euro pe luna. Fost restaurant, proprietatea dispune de toate utilitatile, la care se adauga sistem de alarma, aer conditionat etc.

Constanta

In zona centrala a Constantei, un restaurant de circa 300 de metri patrati utili poate fi inchiriat, la cheie, cu un pret cuprins intre 1.200 de euro pe luna (pentru plata pe 12 luni in avans) si 1.800 de euro pe luna (pentru trei luni in avans), la care se adauga cheltuieli de mentenanta. Spatiul a fost complet renovat in anul 2014.

In zona Gara, restaurantul Rapid este disponibil spre inchiriere la un pret de 6.800 de euro pe luna, suma ce include toate dotarile necesare pentru pastrarea destinatiei actuale. Construit in anul 2010, spatiul dispune de o suprafata utila de 850 de metri patrati – doua saloane (de 150 si, respectiv, 240 de metri patrati), bar-pizzerie, bucatarie, camera frigorifica, magazii, vestiare, birouri etc.

Cluj-Napoca

In zona centrala a orasului de pe Somes, un spatiu situat la parterul unei vile, cu o suprafata utila de 320 de metri patrati, poate fi inchiriat cu circa 2.500 de euro pe luna. Proprietatea dispune de bucatarie semi-echipata, bar de piatra, cuptor din piatra pentru pizza, grill si semineu functional, o crama de 60 de metri patrati, o terasa acoperita si una descoperita, de 300 de metri patrati.

In zona Piata Unirii, un restaurant de 350 de metri patrati, complet echipat pentru continuarea activitatii, poate fi inchiriat cu 4.000 de euro pe luna. Suprafata totala este compartimentata in bucatarie si sala de mese cu bar amenajat din piatra naturala. Exista, totodata, posibilitatea amenajarii unei terase.

Lansat in ianuarie 2000, Imobiliare.ro este primul si cel mai accesat portal imobiliar din Romania. Portalul a depasit de curand pragul de 1.000.000 de vizitatori unici pe luna si cuprinde cea mai mare baza de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel national.

Sursa foto: Restaurant/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri