Spaniolii de la Hercesa vor investi 14 mil. euro in a treia faza de constructie a proiectului imobiliar Vivenda Residencias din estul Capitalei, a declarat Mauricio Mesa Gomez, directorul companiei in Romania.

Reprezentantii companiei au declarat ca in aceasta etapa a proiectului vor construi 132 de apartamente noi. "Apartamentele construite in primele doua faze ale proiectului au fost deja vandute in totalitate (...) Compania noastra va investi peste 14 milioane de euro in aceasta etapa a proiectului", a mai spus Mauricio Mesa Gomez.

Preturile locuintelor in a treia faza a proiectului de langa statia de metrou Costin Georgian incep de la 55.406 euro + TVA. Hercesa permite si plata esalonata a 15% din pretul total pe perioada de constructie a acestei a treia faze. Proiectul rezidential Vivenda Residencias a demarat in 2007, iar pana in prezent au fost construite in primele doua faze 420 de apartamente, vandute aproape integral.

Hercesa a fost infiintata in urma cu 40 de ani, in Spania, iar din 2004 si-a inceput activitatea si in Romania, prin cumpararea si reabilitarea cladirii istorice care gazduieste astazi Hotelul Cismigiu. In prezent, compania este in faza de proiectare a peste 5.500 de locuinte in mai multe cartiere din Bucuresti. Potrivit unor informatii anterioare furnizate de Mesa Gomez compania a investit pana in prezent in terenuri si dezvoltare circa 150 de milioane de euro. Hercesa a vandut la finalul anului trecut unui vehicul de investitii controlat de oameni de afaceri romani un teren de 13.000 de metri patrati amplasat in zona Pasajului Basarab, vizavi de Carrefour Orhideea, unde intentiona sa dezvolte un complex de locuinte. Cele doua parti nu au facut publica valoarea tranzactiei, dar potrivit calculelor Mediafax, aceasta se ridica la circa 5,5 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri