Ubisoft

Ubisoft

"Ne-am dorit sa oferim oamenilor un spatiu deschis, relaxant si colorat, specific personalitatilor lor. Design-ul noului birou este foarte dinaminc, imbinand spatiile de lucru cu cele de relaxare sau spatiile inchise dedicate sedintelor. Peretii sunt decorati cu grafica din jocurile dezvoltate de Ubisoft sau cu picturi realizate de angajati. Mai mult, fiecare este liber sa-si personalizeze biroul cu diverse figurine, jocuri sau trofee castigate in cadrul concursurilor interne. Asfel, locul le stimuleaza creativitatea angajatilor si le ofera mediul relaxant de care au nevoie”, spun oficialii Ubisoft.

Thomsons

Thomsons

"Cultura organizationala in cadrul Thomsons e foarte vie si relaxata. Acest lucru a fost exprimat de designerii COS inca de la intrare, prin simbolul preluat din logo – un cerc roz, de mari dimensiuni, integrat in mocheta. Este un element puternic al identitatii de brand care intampina vizitatorii si angajatii Thomsons din primul moment in care pasesc in sediu", spun reprezentantii Thomsons

Microsoft

Microsoft

Conceptul reamenajarii sediului Microsoft este cel de micro-oras, culoarele au numele unor bulevarde sau strazi celebre, cum ar fi Broadway, Champs Elysees sau Wall-Street, salile de conferinta incorporeaza elemente care duc cu gandul la locuri din viata publica, cum ar sala de cinema sau cea de teatru. Mocheta din birou este completata de semne directionale in forma de „dale” similare cu cele din Windows 8.

Timisoara Start-Up Hub

Timisoara Start-Up Hub

Timisoara Startup Hub are o suprafata de 325 de mp si poate oferi 37 de desk-uri/locuri de munca permanente intr-o configuratie open floor, asa am putea descrie prin cateva cifre spatiul din cladirea de birouri City Business Centre. Timisoara Startup Hub este un proiect initiat de Ovidiu Sandor si coordonat de Radu Ticiu.

"Incurajam destul de mult conceptul de open floor deoarece creste foarte multe interactivitatea si schimbul de idei, ceea ce, intr-un mediu creativ si cu oameni implicati in businessuri din industrii inovative (cu precadere IT, dar targetam de asemenea design sau, de ce nu marketing?) poate duce la nasterea de noi idei si oportunitati de explorat. Sunt prevazute, totusi, si spatii relativ izolate pentru discutii in grupuri mici de 2-8 persoane, de tipul unor cabine, colorate si echipate cu canapele si masute. Exista si o mini-sala de sedinte, separata de restul spatiului prin pereti din elemente de mobilier", a povestit anterior Sandor.

Siemens

Siemens

Sediul central al Siemens din Bucuresti este un spatiu energizant, in care daca ai nevoie de un moment de liniste poti alege sa te joci, te poti destinde pe scaunul de masaj sau poti pur si simplu sa te retragi cu un coleg la o cafea in unul dintre locurile amenajate pentru relaxare. Spatiul este gandit astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor de interactiune, dar in acelasi timp sa ofere si spatii linistite in care angajatii sa se poata concentra.