O cunosc pe Simina de noua ani si tot de atunci suntem cele mai bune prietene. Am crescut impreuna, ne-am bucurat impreuna si pana de curand am locuit in acelasi apartament.

Am vazut-o cum dintr-o adolescenta rebela se transforma intr-o femeie cu o carierea de succes. Are un ritm de viata alert si de ceva timp s-a gandit ca a venit momentul sa se mute la casa ei, asa ca am inceput sa cautam apartamente. Simina niciodata nu e multumita cu nimic. Mereu vrea mai mult, mai frumos, mai de calitate, iar dupa trei luni de cautari a spus, in sfarsit: „Aici vreau sa locuiesc!” Si s-a mutat in complexul rezidential GREENFIELD, construit de compania IMPACT. Ce-i drept, a stiut sa aleaga pentru ca ansamblul GREENFIELD are tot ce-ti poti dori in materie de locuinta.

Sa va povestesc, pe scurt, cum arata casa pe care si-a cumparat-o Simina. In primul rand, complexul este inconjurat de 900 de hectare de padure, iar vara acolo este mai racoare decat in Capitala. In plus, aerul este atat de curat incat ai impresia ca te afli la munte, nu in Sectorul 1! In al doilea rand, apartamentele sunt realmente lucrate bine si asta se vede cu ochiul liber, nu trebuie sa fii expert ca sa-ti dai seama. Peretii externi au grosime de 30 de cm si izolatie de 10, iar peretii dintre apartamente sunt de 35 de cm, din caramida. Cand am auzit asta am zambit amandoua gandindu-ne la petrecerile pe care la va tine in apartament fara sa deranjam vecinii. In plus, vara ai racoarea garantata in casa si iarna, caldura.

GREENFIELD este un complex modern, elegant, linistit si civilizat. Este asemeni unui orasel – fiind compus din blocuri de mica inaltime si vile. Apartamentele au 1, 2, 3 sau 4 camere, cu suprafete cuprinse intre 65 si 120 de metri patrati. Preturile sunt accesibile, pornind de la 47.945 euro (+TVA 5%), asadar rezonabil, avand in vedere ca te alegi, „la pachet”, cu liniste, aer curat si o comunitate civilizata. In acest moment in Greenfield locuiesc deja peste 2.000 de „altfel de bucuresteni”.

Un alt lucru pe care l-a cautat Simina a fost locatia. Sa nu fie departe de centrul Bucurestiului (pentru ca in weekend trebuie sa se distreze), dar sa fie si un loc linistit in care sa vina seara de la birou sa se relaxeze. A ales perfect, pentru ca ansamblul este la 20 de mintue de centru si foarte aproape de nordul Bucurestiului, acolo unde lucreaza. Iar pentru evadarile din week-end, nimic nu e mai simplu decat sa te urci in masina si sa alegi muntele sau marea, pentru ca din complex accesul la A2 si DN1 este rapid.

Vestea buna este ca ansamblul rezidential GREENFIELD continua sa se dezvolte, IMPACT construind acum o noua etapa, care presupune 252 de apartamente noi si un centru comunitar, Green Club, cu spa, sala moderna de sport, spatii comerciale si locuri de joaca pentru copii.

Astfel, Simina se va putea bucura de tot ce isi doreste chiar la ea acasa, fara drumuri inutile in oras si, poate peste cativa ani, va putea sa isi intemeieze propria familie acolo. In ceea ce ma priveste, de la o vreme incoace ma tot gandesc ca unul dintre apartamentele noi despre care v-am povestit va fi, in curand, al meu.

COMPLEXUL GREENFIELD RESIDENCE
- Cartierul imbratisat de 900 de hectare de padure
- LOCATIE: Str. Drumul Padurea Neagra, nr. 56, Sectorul 1, Bucuresti
- Suprafata dezvoltata: 11 hectare (din totalul de 60 de hectare)
- Investitie de 14 milioane de euro

- Apartamente bine facute, cu doua, trei si patru camere
- Dotari cu echipamente de ultima generatie si finisaje de calitate
- Numar total de locuinte (2006-2020): peste 6.000, dintre care:
• Faza 1 (2006-2009): 680 vile si apartamente construite, vandute 95%
• Faza 2 (2014-2015): 252 apartamente construite, vandute peste 75%
• Faza 3 (2015): 252 apartamente in constructie, se vor da in folosinta in Q4/2015
- Aerul, cu 50% mai curat decat in centru
- Nivelul de zgomot, cu 50% mai redus decat in centru
- Indicatori urbanistici de exceptie: CUT 0.85 si POT 15%
- Blocuri cu regim redus de inlime, P+5, dotate cu lift

www.greenfieldresidence.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri