ProLogis, lider mondial pe piata spatiilor de distributie si servicii, a semnat un contract de inchiriere pe termen lung cu societatea Lekkerland Export - Import Kft. pentru 8.580 mp din parcul industrial Harbor Park, situat in sudul Budapestei, din care 7.700 mp pentru depozitare si 880 mp de spatii pentru birouri, se arata intr-un comunicat al ProLogis Romania.

"Suntem foarte mutumiti de relatia cu Lekkerland in Ungaria. Suntem siguri ca ProLogis Harbor Park va satisface nevoile noilor nostri clienti", a precizat Lszl Kemenes, expert la ProLogis.

Lekkerland este in negociere si pentru inchirierea altor spatii de distributie in alte parcuri detinute de ProLogis in Europa Centrala: 5.423 mp in ProLogis Park Sosnowiec si 3.902 mp in ProLogis Park Pozna II (Polonia).

Lekkerland Export - Import Kft. este o companie care are ca obiect de activitate comertul angro cu bunuri de larg consum, specializandu-se pe comertul cu dulciuri si bauturi.

ProLogis Harbor Park este amplasat la numai 12 km sud de centrul de afaceri al Budapestei, aproape de Dunare. Alti clienti ai parcului sunt: Chinoin (Sanofi Synthelabo Group), Rewico Group Istersped, Schneider Electric si Budapest Papr.

ProLogis Harbor Park are un potential de dezvoltare suplimentar de aproximativ 50.000 mp, care ar putea creste capacitatea totala a parcului la 151.968 mp.

ProLogis detine 37,6 milioane de metri patrati de constructii in 2.401 de proprietati, in operare sau in stadiul de dezvoltare. La 30 iunie 2006, compania era prezenta pe 81 de piete din America de Nord, Europa si Asia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri