Compania Regatta anunta disponibilitatea pe piata a unor excelente spatii de depozitare localizate in zona Militari, in apropierea Metro. Compuse din doua module, spatiile includ atat hala cat si o zona de biroruri. Ambele module pot fi cumparate la pretul de 3,6 milioane euro+TVA.

Din punctul de vedere al suprafetelor proprietatea are 1,915 mp construiti, pe un teren de 8,643 mp. In total zona de hale acopera 1,524 mp, iar cea de birouri cca. 400 mp. Platforma de beton si drumul de acces ajung la 4,675 mp. Terenul liber ramas este de 2,163 mp.

Primul modul are birourile structurate pe parter si un etaj, insumand 259 mp. Hala cu o suprafata de 704 mp are o inaltime de 5 metri. Aditional acest modul are un show room generos, cu o suprafata de 704 mp.
Cel de-al doilea modul are o suprafata de birouri de 133 mp. Hala cu o inaltime de 6 metri se intinde pe o suprafata de 819 mp. In cazul acesteia exista posibilitatea introducerii unui pod rulant de 25 tone.

In ceea ce priveste facilitatile disponibile acestea acopera atat zona de birouri cat si pe cea a halelor. Birourile beneficiaza de receptie, climatizare, retea de calculatoare, compartimentare cu rigips, fatada cortina. Halele sunt dotate cu sursa de curent de 380V, putere maxima 220KWA, incalzire, aer comprimat, pardoseala quart, usi mari ce permit accesul TIR-urilor in interior si grup sanitar.

Aceste spatii sunt ideale pentru compania care isi doreste si are nevoie de o foarte buna vizibilitate. Amplasarea pe bd. Iuliu Maniu confera acestei proprietati acest atuu. Alte avantaje importante sunt disponibilitatea imediata a spatiilor, dar si faptul ca sunt livrate la cheie. Constructia este moderna si beneficiaza de toate facilitatile necesare. In ceea ce priveste pretul, putem spune ca se incadreaza in piata, mai ales ca se ofera o serie intreaba de beneficii prin calitatea spatiilor, a declarat Costel Alecu, directorul departamentului Spatii Industriale & Comerciale, Regatta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri