Skanska a atras un nou chirias in cea de-a doua cladire din proiectul de birouri Green Court Bucharest, RINF Outsourcing Solutions preluand peste 1.800 mp.

RINF Outsourcing Solutions este o compania internationala de dezvoltare software, cu un portfoliu vast de proiecte, acoperind arii precum: integrare cross-platform pentru sisteme de check out in retail, conectivitate auto, automatizare jocuri, prototipuri R&D si suport utilizator multi-level.

RINF Outsourcing Solutions se va muta intr-un spatiu de birouri de 1.843,8 mp in Green Court in ianuarie 2016. Tranzactia a fost intermediata de catre DTZ Echinox. RINF Outsourcing Solutions este un nou chirias al Green Court Bucharest, dupa Sanofi, Adecco, Carrefour, Colgate Palmolive, rata de ocupare a cladirii fiind acum de 72%.

Green Court Bucharest este primul proiect dezvoltat de Skanska in Romania si este format din trei cladiri de birouri, cu o suprafata totala de 52.000 mp. Cladirea B, care gazduieste in prezent companiile Sanofi, Adecco si Carrefour, va avea 18.000 mp in 12 etaje supraterane si trei nivele subterane, cu 315 locuri de parcare. Finalizarea constructiei este programata pentru al doilea trimestru din 2015.

Green Court Bucharest detine pre-certificarea LEED Gold. Cladirea include tehnologii eficiente din punct de vedere energetic, precum fatada dubla si sistemele de iluminat echipate cu senzori de miscare si de intensitate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri