Vila monument istoric-2,2 mil. euro

Vila monument istoric-2,2 mil. euro

Casa istorica, premiata (locul 1) pentru restaurare la Anuala de Arhitectura din 2012 , unde a concurat cu alte lucrari de restaurare precum Muzeul National de Arta a Romaniei (fostul Palat Regal) este detinuta de o persoana fizica de nationalitate romana, iar in prezent este scoasa la vanzare. Potrivit oficialilor Crosspoint Investment Banking&Real Estate, compania de consultanta imobiliara prin care proprietatea este scoasa la vanzare la pretul de 2,2 mil. euro, vila istorica poate avea atat destinatie rezidentiala, cat si de birouri, fiind potrivita pentru case de avocatura sau businessuri de consultanta, private banking sau chiar beauty.

Cladirea istorica din zona Victoriei are o suprafata utila de 400 mp si o curte de 200 mp si este o constructie de final de secol XIX - inceput de secol XX realizata in stil eclectic: decoratiunile in stil neoclasic imbinandu-se cu elemente neoromanesti si orientale.

Vila construita in 1910

Vila construita in 1910

O alta vila monument istoric din zona Victoriei este scoasa la vanzare pentru circa 1,2 mil. euro, potrivit unui anunt postat pe imobiliare.ro de Conadi.

Vila cu o suprafata utila de aproape 400 mp a fost construita in 1910 si este recent renovata.

Vila Chrissoveloni-Cantacuzino

Vila Chrissoveloni-Cantacuzino

Vila a fost construita la sfarsitul secolului al 19-lea de catre familia Chrissoveloni si la inceputul secolului 20 a fost vanduta familiei Catacuzino. Proprietatea este scoasa la vanzare de 1development pentru 3,2 mil. euro si are o suprafata construita de 1.000 mp. Vila este catalogata ca monument istoric.

Vila zona Romana

Vila zona Romana

Coldwell Banker Mosilor promoveaza o vila monument istoric la un pret de 7 mil. euro. Proprietatea care include si o gradini si locuri de parcare are o suprafata utila de 2.000 mp.

Vila Universitate

Vila Universitate

Coldwell Banker promoveaza spre vanzare o vila in zona Universitate, construita in jurul anului 1900. Cladirea are o suprafata utila de 1.550 mpsi are un pret de 5 mil. euro.