Dragii mei,

Au trecut mai bine de trei luni de cand nu v-am scris. Dupa cum stiti, am un program incarcat, iar scurtele momente de pauza mi le-am petrecut, veti vedea, cu folos.

Am luat o decizie mare pentru care merita sa va scriu. In ultimele luni am cautat in tot Bucurestiul o casa care sa fie doar a mea...pentru ca a venit momentul. Mama, stiu ca tu o sa te bucuri cel mai tare sa afli ca baiatul tau s-a asezat in sfarsit la casa lui. Ei bine, mi-am cumparat casa visurilor mele si vreau sa impartasesc cu voi bucuria mea.

Apartamentul este in complexul GREENFIELD, langa padurea Baneasa si foarte aproape de locul unde muncesc. Complexul este inconjurat de 900 de hectare de padure. Perfect pentru mine, care cred in silvoterapie. Acum nu trebuie sa mai bat drumurile pentru a ma incarca de energie pentru ca am padurea la mine in „curte”. E liniste si aer curat, iar cand sunt in padure „sentimentul de oras” dispare complet.

Mi-am ales un apartament cu 3 camere, de 94 metri patrati si a costat 79.000 de euro cu tot cu TVA. L-am achizitionat foarte repede pentru ca mi s-a oferit posibilitatea de a plati prin programul Prima Casa. Cartierul e foarte frumos si linistit; cuprinde 500 de apartamente cu doua, trei sau patru camere foarte spatioase, amenajate cu gust. Tata, de acum, te rog sa nu-ti mai faci probleme cu privire la problemele tehnice pentru ca apartamentul este complet finisat si dotat cu echipamente de ultima generatie. Ca sa-ti faci o idee, peretii externi au o grosime de 30 de cm si o izolatie de 10 cm, iar peretii dintre apartamente au grosimea de 35 de cm si sunt construiti din caramida, nu din rigips. Dezvoltatorul, firma IMPACT Developer&Contractor, a avut grija la detalii si a folosit materiale de cea mai buna calitate, asa ca nu va fi nevoie sa schimbam termopanele, gresia sau usile.

Complexul arata ca un oras miniatural, vecinii sunt foarte placuti si am observat ca multi au aceleasi hobby-uri ca mine. Imi place, de asemenea, ca GREENFIELD se dezvolta continuu. Planul este sa se construiasca si un centru comunitar, Green Club, dotat cu spa, sali de sport, locuri de joaca pentru copii, centre comerciale, asa ca voi avea tot ce imi trebuie chiar la mine acasa.

Asadar, este locul ideal pentru persoanele active, care iubesc sportul si stilul de viata sanatos. Prin urmare, ma gandesc sa o conving si pe sora mea sa se mute aici, cand termina studiile in strainatate. Sunt sigur ca Roxana se va indragosti pe loc de GREENFIELD si vom avea astfel sansa sa petrecem mai mult timp impreuna, in natura, asa cum faceam in copilarie. De la 1 iulie, au inceput rezervarile pentru cele mai noi 252 de apartamente, asa ca trebuie sa ne grabim. Sa nu-si faca probleme cu privire la plata daca nu are toti banii, pentru ca poate obtine un credit ipotecar sau poate apela la programul Prima Casa.

Cam atat despre mine si despre noua mea viata. Va las cu bine si va astept cu drag in vizita!

Al vostru,
Andrei

COMPLEXUL GREENFIELD RESIDENCE
- Cartierul imbratisat de 900 de hectare de padure
- LOCATIE: Str. Drumul Padurea Neagra, nr. 56, Sectorul 1, Bucuresti
- Suprafata dezvoltata: 11 hectare (din totalul de 60 de hectare)
- Apartamente bine facute, cu doua, trei si patru camere
- Dotari cu echipamente de ultima generatie si finisaje de calitate
- Numar total de locuinte (2006-2020): peste 6.000, dintre care:
• Faza 1 (2006-2009): 680 vile si apartamente construite, vandute 95%
• Faza 2 (2014-2015): 252 apartamente construite, vandute peste 90%
• Faza 3 (2015): 252 apartamente in constructie, se vor da in folosint in Q4/2015, rezervate peste 10%
- Aerul, cu 50% mai curat decat in centru
- Nivelul de zgomot, cu 50% mai redus decat în centru
- Indicatori urbanistici de exceptie: CUT 0.85 si POT 15%
- Blocuri cu regim redus de inaltime, P+5, dotate cu lift

www.promotiegreenfield.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri