TPG Real Estate a cumparat TriGranit, achizitie care vizeaza platforma TriGranit si toate activele din Polonia si Slovacia si parte din activele din Ungaria si Croatia.

Ca parte din tranzactie, TPG Real Estate va aduce capital aditional pentru a finanta cresterea viitoare. Parte a tranzactiei, TPG Real Estate va prelua platforma de dezvoltari si asset management a TriGranit si un portofoliu de active. Echipa de management a TriGranit va ramane in companie.

“Am fondat TriGranit acum 20 de ani si a ajuns una din principalele companii imobiliare din regiune", a spus Sandor Demjan, fondatorul si presedintele TriGranit.

Tranzactia urmeaza sa se incheie pana la finalul lui 2015, iar alte detalii despre aceasta achizitie nu au fost facute publice. Unele din activele companiei TriGranit nu au fost incluse in tranzactie, unul din acestea fiind WestEnd City Center din Budapesta. Compania care administreaza aceste proiecte va continua sa opereze asseturile sub numele de Granit Management.

In prezent TriGranit este detinut de Sandor Demjan, Sandor Csanyi, Peter Munch si Immofinanz. La finalizarea tranzactiei, Sandor Demjan si Sandor Csanyi vor achizitiona participatiile lui Peter Munk si ale Immofinanz in companie.

“In ciuda vanzarii TriGranit, grupul nostru de companii va continua sa opereze sub numele Granit Management si pe langa property management pentru asseturile existente, luam in considerare noi dezvoltari si oportunitati de property si facility management in Ungaria si alte noi regiuni", a spus Sandor Demjan.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri