Hotelul Carol

Hotelul Carol

Hotelul Carol din Constanta functioneaza intr-un imobil care a fost proiectat in 1913 de echipa inginerului Anghel Saligny. Cladirea a apartinut unui avocat celebru al epocii.

Tarifele standard in hotel sunt de 336 lei camera dubla pana la 31 august si de 290 lei incepand cu 1 septembrie, potrivit datelor de pe litoralulromanesc.ro. Hotelul este clasificat la 4 stele si amplasat in centrul orasului Constanta.

Hotel Cherica

Hotel Cherica

Hotelul Cherica din Constanta, clasificat la 4 stele, este o alta cladire cu istorie in care va puteti caza in aceasta vara. Imobilul a fost construit in 1896 de calugarii ortodoxi romani de la Muntele Atos si folosit de acestia ca loc de cazare, fiind cunoscut in acele vremuri ca Hotelul Calugarilor. Cladirea a fost cumparat apoi de un om de afaceri din Galati si mostenita de fiica acestuia Pulcheria "Cherica" Doiciu, care in 1931 s-a maritat cu Printul Dimitrie Gr. Sturdza. Potrivit datelor de pe booking cazarea pentru o noapte intr-un weekend din august in hotel, 2 persoane, costa peste 580 de lei.

Hotelul Casa Domneasca

Hotelul Casa Domneasca

Hotelul de 4 stele Casa Domneasca din Constanta este adapostit de o cladire istorica ridicata in 1905. In prezent, cladirea este inclusa in categoria monumentelor istorice.

Cazarea intr-o camera dubla este pana la 30 septembrie de 259 lei pe noapte, potrivit litoralulromanesc.ro.

Hotel Palace RRT

Hotel Palace RRT

Clasificat la 3 stele, hotelul Palace RRT din Constanta a fost inaugurat in anul 1914. Hotelul s-a redeschis in anul 2006 dupa ce a fost renovat.

Cazarea in camera dubla este pana la 31 august de 296 lei pe noapte in weekend si 216 lei pe noapte in timpul saptamanii, potrivit datelor de pe litoralulromanesc.ro.

Sursa foto: Google Street View