Grupul Iulius va construi o noua cladire, de 9.000 de metri patrati, in ansamblul Palas Iasi, investitia urmand sa duca la infiintarea a aproximativ 1.000 de locuri, a anuntat compania.

In urma finalizarii cladirii United Business Center 6, suprafata totala inchiriabila a proiectului va ajunge la 62.000 de metri patrati. Cladirea este inchiriata deja in totalitate. Cladirea va avea patru etaje si un nivel alocat camerei tehnice. Imobilul este situat in vecinatatea UBC 3, avand conexiune directa cu Palas Mall si zona de food-court si acces la parcarea subterana a ansamblului, scrie Mediafax.

Iulius Group detine o retea de retail care cuprinde patru mall-uri (Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Suceava) si ansamblul urbanistic multifunctional Palas Iasi. Pe segmentul office, compania detine la nivel national peste 55.000 de metri patrati de birouri clasa A in operare, la Iasi si Cluj-Napoca.

In ansamblul Palas Iasi, compania are patru cladiri de birouri clasa A, sub brandul United Business Center, cu o suprafata inchiriabila de 38.000 de metri patrati. In prezent se lucreaza la cladirea UBC 5 (suprafata inchiriabila de 15.000 de metri patrati).

Din portofoliul office al companiei mai fac parte doua cladiri clasa A, dezvoltate la Cluj-Napoca, in imediata apropiere a Iulius Mall: Iulius Business Center (7.500 de metri patrati) si United Business Center Tower (10.000 de metri patrati), ambele inchiriate 100%.

In aceasta toamna, in imediata apropiere a Iulius Mall Timisoara vor incepe lucrarile de construire a celui de-al doilea ansamblu multifunctional din reteaua grupului, o investitie de peste 220 milioane de euro. Openville va include, pe langa spatiile de retail, parc si entertainment, sapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafata totala de peste 131.000 de metri patrati inchiriabili.

Sursa foto: Ansamblul Palas Iasi/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri