Wall-Street.ro, cea mai mare publicatie online de business din Romania, organizeaza in data de 10 septembrie 2015 conferinta (RE)Construct, primul eveniment propriu dedicat pietei constructiilor si sectorului imobiliar din Romania.

Dupa ce criza si-a lasat puternic amprenta asupra sectorului de constructii, in care insolvente si falimente cu greutate au ravasit, la propriu, una dintre cele mai importante industrii din Romania, o noua bula se contureaza in piata, iar investitorii care au stiut cum sa gestioneze situatia din ultimii ani au reinceput sa investeasca.

Unde ne situam si ce urmeaza in piata de profil, cum evolueaza principalele sectoare de actvitate din constructii, de unde va veni cresterea si ce va aduce profit in piata sunt doar cateva din temele care vor fi acoperite in cadrul evenimentului (RE)Construct care va avea loc in data de 10 septembrie.

Activitatea in imobiliare este din ce in ce mai intensa, iar tema unei noi bule imobiliare a reaparut deja la nivel international, inclusiv mari agentii ca Moody’s avertizand intr-un raport asupra riscului de a se forma un nou balon. Ce se intampla pe piata romaneasca? Care sunt tendintele si perspectivele de evolutie, cat de atractiva este Romania pentru investitii si cat de dispuse sunt bancile sa finanteze real estate-ul sunt printre subiectele pe care le vom dezbate cu specialisti din piata locala.

Totodata, calitatea constructiilor a fost intotdeauna un subiect sensibil, iar perioada crizei a demonstrat ca si service charge-ul este un subiect important, iar sustenabilitatea nu este doar un cuvant gol, ci poate fi elementul care iti asigura businessul in vremuri grele. Desi la inceput, piata romaneasca se misca in directia buna in ceea ce priveste constructiile. Care sunt resorturile si provocarile inovatiei in constructii?

Conferinta (RE)Construct isi propune sa stranga laolalta manageri de top, dar si companii importante din piata de profil, pe lista speakerilor care au confirmat pana in prezent numarandu-se importanti dezvoltatori imobiliari, banci, producatori de materiale de constructii, precum si consultanti de top specializati in real-estate.

Afla programul evenimentului aici si fii la curent cu cele mai noi informatii din domeniul care ne intereseaza si ne vizeaza pe toti.

Partenerul principal al evenimentului (RE)Construct este Genesis Development, dezvoltatorul birourilor Novo Park si West Gate din Capitala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri