Proiectul de birouri Green Gate a ajuns la o rata de ocupare de 80% la un an de la finalizare, iar oficialii dezvoltatorului se asteapta sa ajunga la 100% in primavara anului viitor, in prezent fiind in negocieri cu 3 potentiali chiriasi pentru spatiile inca disponibile. De asemenea, dezvoltatorul analizeaza alte doua potentiale proiecte, pe de o parte un proiect de birouri mai mic si pe de alta parte o investitie in rezidential.

Vladimira Novokova, managing director la Green Gate Development, compania prin care S Group a dezvoltat Green Gate, a explicat ca grupul ceh este in discutii cu un chirias care vrea sa isi consolideze operatiunile, iar daca aceste discutii se concretizeaza, compania va mai dezvolta inca un proiect de birouri, dar de dimensiuni mai mici si care probabil va fi realizata in mai multe etape.

De asemenea, Novokova spune ca sunt in proces de analizarea a pietei in vederea dezvoltarii unui proiect rezidential de mari dimensiuni, in jur de 2.500-3.000 de apartamente, care va fi realizat tot in faze. Momentan insa, proiectul este in faza de analiza.

In ceea ce priveste Green Gate, compania a atras in cladire noi chiriasi in ultimul an, printre care Teleperformance Group, 3.000 mp, PowerTech Consulting, 1.500 mp, iar Teamnet s-a extins cu inca 1.000 mp. Printre noii chiriasi se numara si Dexia Consulting, Arobs Transilvania si Ambery Hall. De asemenea, Regus a preluat 1.500 de mp de birouri in Green Gate. In aceasta toamna se va mai deschide si 1MinuteShop si o cafenea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri