Biroul din Cluj-Napoca este primul birou regional EY care implementeaza conceptul Workplace of the Future, pe care compania il implementeaza gradual in intreaga lume. De altfel, Romania a fost prima tara din Europa Centrala si de Sud-Est unde compania a aplicat acest nou mod de a utiliza spatiul de lucru, cand echipa din Bucuresti s-a mutat intr-un nou sediu in 2013.

Echipa EY din Cluj s-a mutat in noul sediu din Cladirea “The Office” la inceputul lunii iulie 2015. In spatiul in care spatiile formale si informale se impletesc in crearea unei atmosfere "ca acasa" lucreaza 20 de persoane.

eyLa fel ca la Bucuresti si ca in restul tarilor din lume, noul birou EY din Cluj-Napoca include statii mobile de lucru pentru angajatii cu program flexibil, spatii informale de intalniri si solutii IT pentru stimularea colaborarii si conectivitatii intre echipele din Romania, angajatii care calatoresc in afara biroului si cei aflati la distanta in alte tari. Noul concept a venit in contextul in care "generatia Y, a celor care au fost educati in anii 2000 si care au evoluat intr-un mediu cu schimbari culturale foarte rapide, castiga o pondere tot mai mare in numarul angajatilor companiei, EY inregistrand acum o medie de varsta de 30 de ani in Romania, incercam sa venim in intampinarea nevoilor si asteptarilor acesteia, privind flexibilitatea timpului si spatiului de lucru, privind colaborarea si interactiunea virtuala, spun oficialii companiei.

EYDe asemenea, politicile interne si instrumentele logistice ale companiei au fost redefinite pentru a inlocui arhivele fizice cu cele virtuale, optimizand astfel utilizarea spatiului fizic. Toate aceste masuri contribuie la cresterea performantei echipelor, dar si cea la nivel individual. Sunt schimbari fundamentale in modul de lucru, care vin sa raspunda stilului cu totul diferit in care comunicam si schimbam informatii astazi. „Pentru ca tehnologia se schimba foarte rapid, iar asteptarile angajatilor evolueaza, am redefinit modul si locul in care lucram. Astfel, trecem la un alt nivel al colaborarii bazate pe sharing si adaptabilitate. Adoptand acest concept raspundem nevoilor clientilor nostri de flexibilitate si promptitudine, ca si nevoii angajatilor de a lucra intr-un mediu de lucru cat mai prietenos si deschis”, precizeaza Bogdan Ion, country managing partner, EY Romania.

EY ClujSpatiile deschise predomina in noul birou EY din Cluj-Napoca – doar aproximativ 20% din spatiu mai este acum delimitat, iar inchiderea s-a realizat in mare parte cu pereti de sticla, ceea ce ofera mai multa luminozitate si un confort vizual sporit. In noul birou din Cluj exista acum 2 sali de intalniri delimitate si echipate in acest sens. De asemenea, biroul, amenajat de COS, are un spatiu informal special amenajat pentru sesiunile de brainstorming si pentru discutiile relaxate cu clientii. De asemenea, echipa beneficiaza de bucatarie si spatiu pentru servit masa proprii, complet utilate.

„Din exterior, arata ca orice alta cladire de birouri cu multe etaje. Insa odata ce intri, esti surprins de lumina care patrunde cu generozitate si de senzatia ca ai intrat intr-un loc foarte spatios. De la fiecare birou vezi cerul, ne bucuram de multa lumina naturala si economisim energie. Este un spatiu de lucru foarte confortabil, de care suntem incantati cu totii!”, explica Diana Marin, junior in cadrul departamentului de audit si certificare al EY din Cluj-Napoca.

EY este unul dintre liderii de pe piata serviciilor profesionale din Romania inca de la infiintare, in anul 1992. Cei peste 650 angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale. EY are cinci birouri in tara – in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau. La nivel mondial, EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale, cu 190.000 de angajati in peste 700 de birouri din 150 de tari si venituri de aproximativ 27,4 miliarde de dolari in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2014. Reteaua companiei este cea mai integrata la nivel global iar resursele din cadrul acesteia permite echipei EY din Romania sa ofere clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri