La aniversarea a 10 ani de experienta, producatorul de sisteme complete de acoperis Caretta a lansat pe piata noul model Mediteran, un produs cu aspect unic si de calitate Premium. Largirea gamei de produse se inscrie in filozofia de afaceri a companiei care a ramas constanta inca de la inceput si care presupune oferirea unui acoperis pentru trei generatii.

Calitatea a constituit un obiectiv permanent al brandului Caretta. In decurs de 10 ani firma si-a dezvoltat si modernizat capacitatile de productie si distributie in scopul cresterii calitatii si diversitatii produselor oferite clientilor Caretta.“Investitiile in instruirea oamenilor, in modernizarea fluxurilor de fabricatie, a spatiilor de lucru si a parcului auto propriu, au facut din Caretta o companie dinamica si solida. Strategia noastra de investitii este pe termen lung. Asa cum am fost aici pentru clientii nostri in ultimii 10 ani, asa vom fi si in urmatorii 20, iar garantia pe care noi o oferim in prezent va deveni din promisiune o certitudine. Caretta a reusit sa creasca printr-o atitudine responsabila fata de clienti si fata de angajati. Cresterea noastra din acest an este peste media pietei acoperisurilor, medie pe care o estimam la 10% si care se datoreaza nu atat numarului mare de imobile noi construite, cat mai ales a ponderii renovarilor si reparatiilor”, a declarat Ciprian Marcu, managerul general al companiei.

Specificul companiei Caretta este acela de a oferi sisteme complete de acoperis si nu doar tigla metalica, aceasta fiind cea mai buna solutie pentru clienti, garantandu-le un acoperis de calitate, rezistent si eficient sub raportul costurilor.

“Noul produs Premium Mediteran este un brand propriu Caretta, fiind oferit clientilor interesati de calitate superioara si de un aspect original pentru acoperisul casei. Este un model nou si unic in acelasi timp pentru piata romaneasca, inspirat dupa modelul roman si apreciat in zona mediteraneana”. Tigla metalica Mediteran produsa de Caretta este oferita in doua variante: Mediteran Lucios si Mediteran Mat Structurat si este disponibila intr-o gama variata de culori. “Produsul a fost conceput pentru cei care apreciaza arta mestesugareasca si trainicia lucrarilor romane, avand un aspect deosebit de elegant. Profilul inalt asigura un plus de rezistenta la incarcari de zapada si vant. Forma sa unica are rolul de a conferi acoperisului un design deosebit, original. Detalii se pot gasi pe www.caretta.ro.

Calitatea, rezistenta si aspectul distins al tiglei metalice Mediteran fac parte dintr-un set de beneficii pe care compania le ofera clientilor sai la achizitionarea unor sisteme complete de acoperis: garantie de 30 de ani, transport gratuit si livrarea in maxim 48 de ore oriunde in tara, posibilitatea achizitionarii in rate, precum si colaborarea cu echipe specializate de montaj. Avantajele produselor Caretta, explicate de catre managerul firmei deriva din faptul ca “in calitate de producator realizam intreaga gama de produse si repere necesare unui sistem complet de acoperis estetic si durabil in toata gama de culori RAL, indiferent de model. Ne mandrim cu sistemele pluviale rectangulare Caretta, special proiectate de noi pentru conditiile de utilizare din Romania. Am reusit sa avem succes cu acest model de sistem pluvial datorita performantelor sale superioare modelului clasic, semirotund, dar si datorita design-ului sau care permite o mai buna adaptare functionala si estetica ”.

Firma isi propune sa ramana aproape de clientii sai, oferindu-le in continuare solutii eficiente pentru casele lor. “ Ne-am specializat pe clientii persoane fizice si incercam sa le oferim un acoperis trainic si estetic pentru locuintele lor. Vom continua aceasta politica si vom oferi cele mai bune solutii pentru cei care cauta un acoperis de calitate. Celor care vor avea incredere in produsele noastre ii vom recompensa cu promtitudine, profesionalism si corectitudine si le garantam durabilitatea, siguranta si estica acoperisurilor ”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri