Bugetul pentru achizitia unui apartament in Bucuresti se situeaza in jurul pragului de 80.000 de euro, 80% dintre clienti optand pentru locuinte care sa nu depaseasca aceasata valoare, sustine Andreea Comsa, managing director Premier Estate Management, in cadrul emisiunii Wall-Street 360.

“80% din clienti au bugete de achizitii pana in 80.000 de euro. Sunt familii tinere care isi cauta o locuinta, trec de la un apartament vechi la unul nou. Preturile apartamentelor vechi vor scadea – mai ales cele din zone mai putin cautate. Ma astept ca cei care locuiesc in zone precum Pantelimon sau Mihai Bravu sa faca aceasta trecere, cel mai probabil, de la apartamente vechi la apartamente noi. (…) Ma astept ca aceste preturi se vor schimba. Zonele Unirii sau Aviatiei isi vor pastra un pret atractiv. (…) In zona de Nord sunt investitori care au cumparat teren si care acum au capatat curaj pentru dezvoltare. Nu cred ca vor creste preturile in Nord, mai ales din cauza competitiei pe preturi. Vor fi apartamente gandite in asa fel incat sa gaseasca apartamente mai spatioase decat in alte zone.”, a aratat Andreea Comsa.

Premier Estate, reprezentat exclusiv pentru proiecte imobiliare importante, asa cum este cazul Asmita Gardens sau Citadella Titan, sustine ca a reusit pana in prezent sa vanda 150 de apartamente, dar ca media de pret a acestora s-a diminuat in ultimii ani.

“Am reusit sa comercializam apartamente in primele 9 luni ale acestui an in valoare de 12 milioane de euro. Tinta noastra este ca pana la finalul anului sa trecem de 14 milioane de euro, valoare pe care am atins-o la finele anului trecut. (…) Proiectul Asmita Gardens, care a iesit din insolventa, urmeaza sa treaca printr-o noua faza in care vanzarile vor reincepem la un ritm foarte accelerat, dupa asteptarile noastre. Pana la finalul anului am vrea sa vindem si din apartamentele investitiorilor privati”, a mai punctat managerul Premier Estate.

Urmareste emisiunea integral pentru a afla toate detaliile despre ce proiecte merg in domeniul imobiliar, cat ajunge sa castige un agent de vanzari in domeniu si mai ales ce poate reduce sansa cu 50% ca un client sa cumpere un apartament intr-un proiect rezidential.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri