Alin Burcea, proprietarul agentiei de turism Paralela 45, a finalizat un proiect imobiliar cu trei blocuri pe lacul Snagov, unde vinde locuinte de la 55.000 euro.

Proiectul imobiliar Club Lac Snagov are un total de 75 de locuinte si este singurul proiect de apartamente pe lac, cu un regim de inaltime P+3E+4E retras. Pretul locuintelor porneste de la 55000 de euro, cu suprafata utila de la 37 mp pentru o garsoniera si pana la 117 m2 + terasa pentru un apartament de 4 camere.

”Avand in vedere specificul activitatii nostre, ne-am orientat spre zonele turistice. In ultimii 10 ani am construit 180 de apartamente in Neptun si 50 de apartamente la Predeal, iar in urma unei analize, am constatat ca nu exista niciun proiect de apartamente pe Lacul Snagov. Astazi, aproape nimeni nu mai cumpara vile pe Lacul Snagov fiindca sunt foarte scumpe si este costisitor sa le intretii. In cazul apartamentelor, inchizi usa cu cheia si pleci fara nicio grija”, a declarat Alin Burcea, presedintele companiei.

Proiectul este localizat in satul Silistea Snagovului, pe un teren de 7.000 de metri patrati, langa Palatul Snagov si la 300 de metri de Manastirea Snagov. Locul este accesibil atat de pe DN1 – aproximativ 4,5 kilometri, cat si de pe noua autostrada Bucuresti – Ploiesti, aflata la 4 kilometri distanta de proiectul imobiliar. Accesul in zona se poate face si prin padure, evitandu-se drumurile rurale.

Ansamblul dispune de spatii verzi, de loc de joaca pentru cei mici, spatiu de socializare si relaxare, in care locatarii se pot intalni pentru discutii, petreceri, club in interior, piscina inchisa utilizabila tot timpul anului si terasa exterioara amenajata. Proprietarii locuintelor au acces direct pe Lacul Snagov, debarcader, ponton pietonal cu locuri aferente pentru barci, teren de tenis, loc pentru plaja.

Paralela45 Imobiliare are o activitate de 12 ani pe piata imobiliara din Romania si este specializata in constructia de apartamente de vacanta in zone turistice - Neptun, Mamaia, Predeal si Snagov.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri