O treime din suprafata proiectului logistic LOG.IQ, dezvoltat de Immofinanz in Mogosoaia, a fost preinchiriata de companiile DPD, Mediapost Hit Mail si Alka Group, a anuntat dezvoltatorul.

Astfel, Dynamic Parcel Distribution a inchiriat aproximativ 4.800 metri patrati, in timp ce ALKA Group a semnat un contract pentru aproape 3.200 metri patrati in proiectul logistic, iar Mediapost Hit Mail a inchiriat aproximativ 3.500 metri patrati. Prima etapa a LOG.IQ Bucuresti, aflata in prezent in constructie, va cuprinde aproximativ 40.000 metri patrati de spatii logistice, iar a doua si a treia etapa vor aduce un plus de 100.000 metri patrati.

Constructia proiectului a inceput in iulie.

log.iqDynamic Parcel Distribution (DPD) este una dintre cele mai importante companii de curierat si operator de servicii postale private din Romania. Incepand cu luna mai 2016, DPD va deveni chirias in aproximativ 4.800 metri patrati de spatiu logistic modern, pentru o perioada de minimum zece ani.

Alka Group, unul dintre principalii producatori din industria FMCG din Romania, este un alt chirias care semneaza pentru spatiu in proiectul Immofinanz din Mogosoaia. Compania isi va extinde activitatile logistice in LOG.IQ Bucuresti incepand cu luna martie 2016, pe o suprafata de aproape 3.200 metri patrati in hala A, pentru o perioada de cel putin cinci ani.

Mediapost Hit Mail este o companie de marketing relational, parte a grupului French Post, care ofera clientilor sai solutii integrate de marketing printr-o multitudine de canale, ce combina servicii de marketing, logistica si IT. Pentru a sustine o afacere in crestere, compania inchiriaza aproximativ 3.500 metri patrati pentru o perioada de cinci ani, incepand cu luna martie 2016, pentru a-si coordona activitatile logistice din LOG.IQ Bucuresti.

logiqLucrarile de constructie la proiectul logistic LOG.IQ Bucuresti au demarat in luna iulie 2015, iar acesta va avea o suprafata inchiriabila totala de 140.000 metri patrati. Proiectul are acces direct catre oras si catre autostrazile A1, A2 si A3, prin intermediul soselei de centura. De asemenea, proprietatea este situata in apropierea Aeroportului International „Henri Coanda” si la doar 15 kilometri nord de centrul Bucurestiului. LOG.IQ Bucuresti are intreaga infrastructura finalizata, inclusiv drumuri interioare si utilitati (apa, canalizare, gaze, energie electrica, linii telefonice), precum si acces la calea ferata.

Immofinanz este o companie imobiliara comerciala care isi concentreaza activitatea pe segmentele de retail, birouri si logistica in opt piete principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Polonia si Moscova. Compania detine un portofoliu imobiliar de aproximativ 6,6 miliarde de euro, ce cuprinde peste 440 de proprietati. Immofinanz este listata la bursele de valori din Viena (fiind inclusa in indicele ATX - Austrian Traded Index) si din Varsovia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri