Bogdan Jigman, omul care din 2012 s-a ocupat de expansiunea Mega Image, din functia de expansion & franchise director al companiei, a parasit echipa retailerului si s-a alaturat GTC Romania ca director general.

Bogdan Jigman a preluat noua pozitie din 20 octombrie 2015. Bogdan Jigman va fi co-managing director al GTC Romania alaturi de Danny Bercovich."La Mega Image las in urma o poveste de mare succes, o poveste din care am facut si eu parte, o poveste pe care sunt sigur ca voi reusi sa o rescriu si aici, in GTC", spune Bogdan Jigman pentru wall-street.ro.

"GTC este un nume puternic, un nume de care se leaga piata de birouri moderna din Bucuresti (a dezvoltat Europe House, America House si City Gate-n.r)", a mai declarat Bogdan Jigman. El mentioneaza ca GTC este unul dintre dezvoltatorii de top de birouri din CEE cu portofoliu impresionant de cladiri si clienti, de altfel, fiind o companie cu care managerul a mai colaborat pe vremea cand lucra pentru Bluehouse. Ca obiectiv personal in GTC, Bogdan Jigman spune ca isi doreste repozitionarea GTC "acolo unde a fost odata si unde trebuie sa fie".

GTC este unul dintre dezvoltatorii importanti din Romania si CEE si un nume care a facut istorie pe piata locala de birouri, dezvoltand cladiri de birouri emblematice pentru Bucuresti, cum este cladire Orange (Europe House- cladire vanduta de dezvoltator inainte de criza). Desi in ultimii ani pe piata din Romania compania a fost mai "tacuta" in ceea ce priveste noile investitii, iar vestile au fost legate mai mult de vanzarea activelor mai putin performante din portofoliu (mallurile Galleria-n.r.), lucrurile se anunta a fi diferite pe viitor, avand in vedere ca o parte din banii stransi recent pe bursa din Varsovia vor fi orientati si spre Romania, iar compania isi propune consolidarea pozitiei pe plan local.

In ceea ce priveste piata de real estate, Bogdan Jigman spune ca avem o piata dinamica, foarte competitiva si cu un mare potential. "Prezenta in Romania a marilor dezvoltatori din CEE certifica acest lucru. GTC este si va ramane in Romania un nume de referinta, vom consolida atat portofoliul de cladiri cat si de clienti", a completat managerul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri