Globalworth Real Estate Investments, companie imobiliara controlata de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a cumparat a doua cladire in proiectul Green Court dezvoltat de Skanska in Bucuresti. Valoarea tranzactiei este de 47 mil. euro, aceasta urmand sa fie finalizata in decembrie 2015.

Green Court este un complex de birouri compus din trei cladiri si amplasat in zona Barbu Vacarescu. Globalworth detine prima cladire Green Court din iunie 2015. Cea de-a doua cladire are o suprafata inchiriabila de 18.600 mp, peste 80% fiind deja inchiriata unor companii precum Carrefour, Sanofi sau Colgate.

“Tranzactia reprezinta un moment important pentru Globalworth, care acum detine doua din cele trei cladiri din proiectul de birouri, consolidandu-ne astfel pozitia in noul centru de afaceri al Bucurestiului”, spune, intr-un comunicat de presa, Dimitris Raptis, directorul general adjunct al Globalworth.

Consultantii tranzactiei au fost casa de avocatura NNDKP (legal), Aquarius Group (tehnic) si EY (financiar).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri