Novo Park, unul dintre cele mai importante parcuri de afaceri din Bucuresti, dezvoltat de catre Genesis Development, companie patronata de catre antreprenorul roman Liviu Tudor, a reinnoit pentru a treia oara contractul de inchiriere cu compania Yokogawa Europe BV, perioada contractuala totalizand astfel 14 ani.

Compania Yokogawa are sediul in complexul Novo Park inca din anul 2007, fiind unul dintre cei mai longevivi chiriasi ai parcului de birouri. In toata aceasta perioada, compania s-a extins treptat si a prelungit totodata perioada contractuala. Cea mai recenta reinnoire a contractului de inchiriere a fost semnata de curand, pentru perioada 2016-2021. Yokogawa ocupa astazi o suprafata inchiriabila de 1.350 metri patrati in cladirea F.

Novo Park a extins in ultimii ani si contractul de inchiriere cu compania HP, perioada contractuala totala ajungand la 18 ani si fiind un record pentru piata de birouri din Romania.

Yokogawa Europe BV este dintre furnizorii de varf de programe catre clienti din industria energetica si petroliera, precum Shell, Exxon Mobil, BP, Total si companii cu activitati in domeniul petrolier in Orientul Mijlociu.

Novo Park este format din sapte cladiri de birouri, cu o suprafata de aproximativ 75.000 mp inchiriabili si cuprinde 1.100 de locuri de parcare.

Printre chiriasii Novo Park se mai numara Hewlett-Packard (HP), Mondelez Romania (cunoscuta anterior sub denumirea de Kraft Foods), Garanti Bank, Ringier, Sodexo, Infineon Technologies, Yokagawa, Luxoft si UniCredit.

Compania Yokogawa activeaza in domeniul automatizarii si controlului pentru procese industriale, testare si masurare, precum si aviatie si alte domenii de activitate. Automatizarea si controlul pentru procese industriale joaca un rol vital pentru o gama larga de industrii precum: industria chimica, petroliera, a gazelor naturale, a energiei electrice, siderurgica, farmaceutica, precum si cea alimentara.

Liviu Tudor a dezvoltat prin intermediul firmei Genesis Development complexurile de birouri Novo Park si West Park, totalizand 150.000 de metri patrati, precum si campusul West Gate Studios, care cuprinde peste 900 de garsoniere si apartamente destinate inchirierii. Investitiile realizate de companie in Romania depasesc 300 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri