Compania P3 a incheiat un contract de preinchiriere cu Carrefour pentru parcul logistic P3 Bucharest, parte a unei tranzactii mai ample ce prevede dezvoltarea unui hub logistic de 81.000 mp pentru retailer in Romania. Hubul va ingloba doua depozite noi, construite special pentru Carrefour si alocarea unor depozite deja existente.

Noul complex Carrefour va include un depozit existent si un spatiu Build-to-Suit (BTS) frigorific, de 15.000 mp . Este prima constructie de tip Build-to-Suit demarata de P3 in Romania, de la achizitia P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din tara, la inceputul acestui an. Noile cladiri vor mari portofoliul total al P3 in Romania, portofoliu care cuprinde deja opt depozite, la circa 270.000 mp.

Constructia primei cladiri a inceput in octombrie 2015, spatiile logistice urmand a fi predate in mai multe etape, intre aprilie si octombrie 2016.

In aceasta tranzactie au fost implicati avocatii de la Tuca Zbarcea & Asociatii si consultantii CBRE.

Pozitionat strategic, la kilometrul 13 de pe autostrada A1, langa Bucuresti, parcul P3 Bucharest este ocupat in totalitate, in prezent. In plus, dispune de teren care permite dezvoltarea a 114.000 mp de spatii suplimentare, cu unitati incepand de la 4.000 mp si pana la 40.000 mp.

P3 este detinuta de TPG Real Estate si Ivanhoe Cambridge.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri