Dezvoltatorul olandez CTP a incheiat achizitionarea portofoliului companiei Prologis din Romania, pentru fostul Prologis Park Bucharest A1, acum redenumit CTPark Bucharest West. Tranzactia, in valoare de aproximativ 40 de milioane de euro, se refera la un parc logistic cu o suprafata de 100.000 m patrati, amplasat langa autostrada A1.

CTPark Bucharest West este compus din 4 depozite cu o suprafata totala de peste 100.000 m patrati plus 36 de hectare de teren destinat dezvoltarii unor proiecte personalizate. Proiectul este localizat vis-a-vis de o alta proprietate a CTP, cu deschidere catre autostrada A1 Bucuresti– Pitesti – Sibiu. Proiectul achizitionat de catre CTP este inchiriat unor companii precum Geodis, Cargo Partner, Kuehne Nagel, Gefco. Rata de ocupare in proiectul CTPark Bucharest West depaseste in prezent 95%.

“Acum este cel mai bun moment sa investim in Romania, o tara cu o crestere estimata a PIB de circa 4% pentru 2015 si o piata de circa 20 de milioane de locuitori. Bucuresti si alte orase din Romania ofera forta de munca de care investitorii au nevoie: calificata, in numar suficient de mare si la costuri competitive. In ultimii ani, Romania si-a imbunatatit semnificativ infrastructura, inclusiv reteaua de drumuri, iar aceste evolutii pozitive vor continua si in perioada urmatoare”, afirma, intr-un comunicat de presa, Remon Vos, director general CTP.

Portofoliul CTP de spatii industriale de clasa A are o suprafata inchiriabila de aproximativ 3 milioane m patrati iar tinta CTP este de a creste aceasta suprafata pana la 5 milioane m patrati pana in 2020.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri