Liebrecht & wooD Group, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari prezenti si pe piata din Romania, continua strategia de crestere pe pietele-cheie din Europa Centrala si de Est si, in acest scop, compania isi consolideaza echipa de senior management prin numirea a doi noi directori generali in Romania si Polonia.

Sorin Ioan Blaga (foto cover) si Mariusz Kozowski vor prelua noile functii la jumatatea lunii ianuarie a anului 2016. Grupul va continua, de asemenea, sa dezvolte noi proiecte pe ambele piete, cum sunt Praga Koneser Center din Varsovia si Frumusani Residential Park in Bucuresti. Sorin Ioan Blaga va conduce filiala din Romania a Liebrecht & wooD Group.

In cei peste 25 ani de experienta profesionala, Sorin Ioan Blaga si-a demonstrat competentele in pozitii de top management printre care aceea de director de marketing in cadrul Philip Morris Romania si Bulgaria, Adevarul Holding sau Otter Distribution Romania, respectiv vicepresedinte de marketing, comunicare si Corporate Affairs in cadrul Rompetrol Group sau managing director al Wave Division Group, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata serviciilor de publicitate la punctul de vanzare.

Sorin Ioan Blaga a studiat la Universitatea Tehnica ”Gheorghe Asachi” din Iasi si a obtinut Diploma Profesionala in Management si MBA la Open University Business School din Marea Britanie. Noul general manager al Liebrecht & wooD in Romania este, de asemenea, lector universitar – a fost tutor in cadrul Open University Business School si este cadru didactic asociat la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative.

Activitatea Liebrecht & wooD Group in Polonia va fi condusa de Mariusz Kozowski (foto mai jos).

Mariusz Kozlowski este unul dintre cei mai experimentati profesionisti din domeniul imobiliar din Polonia. Timp de 14 ani, a fost membru in Consiliul de Administratie al GTC, fiind implicat in dezvoltarea si administrarea de proiecte de birouri si retail cu o suprafata cumulata de aprox. 400,000 mp in Polonia, precum si in prima listare a unei companii imobiliare pe Bursa de Valori din Varsovia (WSE). Mariusz Kozlowski detine o experienta solida in leasing, marketing si comunicare corporate, precum si piete de capital. Este de asemenea broker licentiat – inainte de a se alatura GTC, a coordonat departamentul de Institutional Equity Sales in cadrul ABN AMRO Securities in Varsovia. Mariusz Kozlowski a absolvit Facultatea de Comert Exterior din cadrul Warsaw School of Economics (SGH), avand un master in domeniul economiei.

Ceilalti fondatori si managing directori ai Grupului, i.e. Marc Lebbe si Patrick Van Den Bossche, vor avea in continuare roluri cheie in conducerea companiei, fiind membri ai Consiliului de Supraveghere al Liebrecht & wooD Group.
De peste 20 de ani, Grupul Liebrecht & wooD opereaza pe pietele comerciale imobiliare din Polonia, Romania si Rusia unde a dezvoltat proiecte de birouri, retail si industriale cu o suprafata totala de aproape jumatate de milion de metri patrati.
Portofoliul de proiecte al Grupului include cladiri de birouri, parcuri de birouri si ansambluri mixte in Varsovia (Kopernik Office Buildings, Jerozolimskie Business Park, Flanders Business Park, Batory Office Buildings, Plac Unii) si Bucuresti (Victoria Park), depozite in Varsovia si Poznan (Manhattan Business & Distribution Center, Poznan Distribution Centre), precum si cinci centre de tip outlet care inregistreaza un real succes in Polonia, Romania si Rusia, sub marca Fashion House Outlet Centre.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri