Proiectul Centrum Timisoara, dezvoltat de catre Alpha Group Investments si omul de afaceri Ali Ergun Ergen, a obtinut autorizatia de constructie a proiectului, lucrarile urmand sa inceapa in primavara anului 2016.

Deschiderea pentru public a proiectului Centrum Timisoara este programata pentru finalul anului 2017. Proiectul vine cu o componenta comerciala dinamica dar va oferi si solutii de wellness, sanatate, slow dining si divertisment.

„Calendarul proiectului Timisoara Centrum este aliniat cu planurile initiale, iar obtinerea autorizatiei de construire reprezinta un pas important in desfasurarea intregului proces. Aceasta etapa ne permite sa ne tinem promisiunea de a deschide centrul in 2017. Piata intelege ca aducem un concept nou, cererea de leasing este una pozitiva. Mai mult, inceperea lucrarilor de constructie in primavara anului viitor raspunde obiectivelor noastre comerciale”, a declarat Ali Ergun Ergen, omul de afaceri care se afla la carma acestui proiect, atat in calitate de expert de retail cat si de co-investitor alaturi de Alpha Group Investments, vehiculul de investitii afiliat al Alpha Bank.

Centrum Timisoara, proiect de 90 mil. euro: cu cine va concura mall-ul din vestul tarii?

La inceputul acestei toamne, Alpha Group Investments, divizie a grupului Alpha Bank, a anuntat ca va investi 90 milioane de euro in Centrum Timisoara, proiect imobiliar care va include un centru comercial si o cladire de birouri in Timisoara, oras in care si NEPI dezvolta un mall, iar Iulian Dascalu demareaza un proiect mixt, similar cu proiectul Palas din Iasi.

De managementul noului proiect anuntat in Timisoara, denumit Timisoara Centrum, se va ocupa compania TBE Business Solutions, firma de consultanta a lui Ali Ergun Ergen, unul din cei mai experimentati oameni de retail de pe plan local. Noul proiect va fi finalizat in 2017. Proiectul, situat pe Calea Circuvalatiunii din municipiu, va cuprinde, pe langa componenta comerciala si de divertisment, o cladire de birouri de 7 etaje. Timisoara Centrum va avea o suprafata inchiriabila de 80.000 de mp din care 10.000 mp vor fi dedicati spatiilor de birouri. Proiectul va avea 2.100 de locuri de parcare.

Ergen spunea la demararea proiectului ca se asteapta ca componenta de retail din centrul comercial sa atraga venituri din chirii de 15 milioane de euro pe an.

Alpha Group Investments Ltd („AGI”) este un instrument de investitii al Alpha Bank, care detine, printre altele, un numar important de bunuri in sectoarele imobiliar si hospitality din regiunea Europei de Sud-Est.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri