EY Romania si-a relocat activitatea intr-un cladirea City Business Center din Timisoara, ca urmare a cresterii pietei in regiune, dar si ca urmare a cresterii numarului de angajati din vestul tarii.

„Aniversam 7 ani de cand am deschis biroul din Timisoara pentru a oferi servicii companiilor care se dezvoltau rapid aici. Mediul de business local, atat prin investitiile antreprenorilor romani cat si prin investitii straine directe importante, creste de la an la an si reuseste sa mentina Banatul printre cele mai dezvoltate si industrializate regiuni istorice ale Romaniei. La EY Timisoara, am crescut impreuna cu afacerile pe care le deservim. Am dezvoltat aici o echipa agila si performanta, din care fac parte cei mai buni profesionisti din Banat. Cei 20 de colegi care formeaza echipa EY din Timisoara deservesc 45 de companii din aceasta regiune”, a declarat Bogdan Ion (foto mai jos), country managing partner, EY Romania.

In noul birou predomina spatiile deschise care cumuleaza 60% din suprafata si este special amenajat cu spatii informale pentru sesiunile de brainstorming si pentru discutiile relaxate.

„Printre clientii nosti, alaturi de companii multinationale care au ales sa investeasca aici, se gasesc si multe afaceri de succes ale antreprenorilor banateni. Contributia lor la mediul de business local, dar si la economia tarii este foarte valoroasa. Vedem asta si in datele Eurostat, care arata ca Regiunea de Vest inregistreaza al doilea cel mai mare PIB pe locuitor, dupa Bucuresti-Ilfov, cu 7.900 euro per capita. Si cu 10% mai mult fata de media nationala. Iar Timisoara inregistreaza un produs intern brut/locuitor mai mult de dublul mediei nationale, conform datelor statistice oficiale”, adauga Bogdan Ion.

Biroul din Timisoara este al doilea birou regional EY dupa cel din Cluj, care implementeaza conceptul, numit Workplace of the Future, pe care compania il implementeaza gradual in intreaga lume. Romania a fost prima tara din Europa Centrala si de Sud-Est unde compania a aplicat acest nou mod de a utiliza spatiul de lucru, cand echipa din Bucuresti s-a mutat in sediu din Bucharest Tower Center, in 2013.

La fel ca in Bucuresti si in restul tarilor din lume, noul birou EY din Timisoara, aliniat conceptului Workplace of the Future, include statii mobile de lucru pentru angajatii cu program flexibil si spatii informale de intalniri. Ceea ce caracterizeaza noul spatiu sunt solutiile IT pentru stimularea colaborarii si conectivitatii intre echipele din Romania, angajatii care calatoresc in afara biroului si cei aflati la distanta in alte tari.

„Pentru ca tehnologia se schimba foarte rapid, iar asteptarile angajatilor evolueaza, am redefinit modul si locul in care lucram. Astfel, trecem la un alt nivel al colaborarii bazate pe conectivitate si adaptabilitate. Adoptand acest concept raspundem nevoilor clientilor nostri de flexibilitate si promptitudine, ca si nevoii angajatilor de a lucra intr-un mediu de lucru cat mai prietenos si deschis”, a precizat Bogdan Ion, country managing Partner, EY Romania.

EY este unul dintre cei mai mari consultanti fiscali din lume, fiind parte a cunoscutului Big 4, alaturi de Deloitte, KPMG sau PwC (Pricewaterhouse Coopers).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri