Ansamblul Palas Iasi se pregateste sa bifeze un nou record, asta dupa ce in 2015, numarul celor care lucreaza in cele patru cladiri de birouri clasa A a ajuns la peste 3.900. Totalul a crescut cu aproximativ 25% fata de anul 2014, semn al planurilor de extindere pe care companiile prezente in imobilele United Business Center (UBC) le au la Iasi.

Numarul celor care vor lucra in spatiile de birouri din Palas va creste cu inca 3.000 odata cu deschiderea, in prima parte a acestui an, a celor doua noi cladiri UBC, aflate in plina dezvoltare.

UBC 5, situata pe strada Sf. Lazar, are o suprafata de 15.000 mp, dispusa pe sapte etaje, doua niveluri fiind destinate parcarii subterane. UBC 6, situata in vecinatatea zonei de food court, este proiectata cu o suprafata de 9.000 mp si patru etaje. Prin noua investitie a grupului Iulius, componenta office a ansamblului din centrul Iasului va ajunge la 62.000 mp inchiriabili.

UBC Palas este unul dintre cele mai importante centre de afaceri din Iasi, aici avand sedii aproximativ 45 de companii, majoritatea multinationale din domeniul IT & Outsourcing. Cresterea constanta a numarului celor care lucreaza in cladirile de birouri ale ansamblului Palas este rezultatul orientarii companiilor catre locatii moderne, unde le pot oferi angajatilor multiple facilitati suplimentare. Persoanele care isi desfasoara activitatea in UBC beneficiaza de acces facil la o varietate de servicii, parcare subterana, spatii de recreere, parc si discounturi la cumparaturi, in baza Cardului Partener.

Pe langa angajatii din cladirile de birouri, in celelalte componente ale ansamblului Palas lucreaza alte aproximativ 2.000 de persoane.

Palas Iasi, dezvoltat de catre omul de afaceri Iulian Dascalu, este unul dintre cele mai mari ansambluri comerciale si de birouri din Romania, fiind un proiect care a necesitat investitii de peste 200 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri