Eu sunt Alexandru si mi-am inceput de curand viata in Greenfield. Sunt proaspat casatorit si am o fetita de cateva luni. Inainte sa se nasca fetita, presiunea gasirii unei locuinte potrivita pentru a incepe viata de familie era mare.

Am vrut sa gasim un camin, nu doar un apartament modern. Voiam ca bebelusul nostru sa creasca cum se cuvine, intr-un loc armonios, cat mai aproape de natura, ferit de noxele si zgomotele din oras.

Cautarea a luat sfarsit chiar cu o luna inainte sa vina fetita noastra pe lume. Dupa ce am ajuns la o vizionare in ansamblul rezidential Greenfield am ales un apartament de 4 camere, cu gradina. Am fost uimiti de cat de luminoase si spatioase sunt apartamentele. Acestea au suprafete cuprinse intre 98 si 111 mp, finisaje moderne si sistem de incalzire in pardoseala. Iar cand am vazut ca este inconjurat de 900 de ha padure, am spus DA fara sa stam pe ganduri.

Inainte sa intram in apartament, am fost impresionati de aspectul modern al blocurilor. Am fost placut surprinsi si de comunitate. Oamenii pe care i-am intalnit pareau ca se cunosc intre ei. Un alt bonus pentru mine a fost siguranta. Intrarea in Greenfield este securizata si se face doar pe baza de cartela.

In prezent, ne bucuram de un apartament cu 4 camere, la parter cu gradina. Planuim sa plantam un brad pentru Craciunul viitor chiar in curte. Apartamentul cumparat de noi este doar unul dintre cele peste 1000 de locuinte vandute in Greenfield.

Fiind capul familiei, am vrut sa asigur toate conditiile celor dragi, de aceea inainte sa aleg Greenfield, m-am documentat bine. Doar in 2015 vanzarile din Greenfield au crescut cu 400% fata anul anterior. In Cartierul Salcamilor, cel mai nou dintre cartierele din Greenfield, sunt deja peste 450 de familii. Ma bucur sa stiu ca exista atatea familii. In viitor, copilul meu va avea multi prieteni alaturi de care sa creasca si cu care sa se joace.

Daca va intereseaza aspectele mai tehnice, aflati ca peretii externi au o grosime de 30 cm si o izolatie de 10 cm, iar peretii dintre apartamente au 35 de cm si sunt din caramida. Nu imi fac griji ca bebelusul meu va deranja vreodata vecinii.

Apartamentul meu are patru camere, o suprafata de 98 mp si o gradina de 82 mp.
Insa exista si alte tipuri de apartamente cu 4 camere, majoritatea au suprafete cuprinse intre 98 mp si 111 mp si gradini intre 32 mp si 93 mp. Cele de la etaj cu suprafete de 124 mp nu au gradini, dar au terase spatioase.
Preturile pornesc de la 82.065 euro + TVA si pot ajunge pana la 107.575 euro + TVA.

Cand am facut documentarea am aflat ca in viitor Impact va construi in Greenfield un centru comunitar, Greenfield Plaza, dotat cu: sala si terenuri de sport, SPA, piscine, gradinita si scoala, locuri de joaca pentru copii, supermarket, restaurant, farmacie, banca, etc.
Dar pana atunci am analizat si optiunile din imediata apropiere pentru copilul meu precum Avenor College (chiar in Greenfield), Liceul Francez, Scoala Americana si Liceul German.

Abia astept sa cream amintiri de neuitat in caminul nostru calduros din Greenfield!

GREENFIELD IN CIFRE
• Cartierul imbratisat de 900 de hectare de padure
• LOCATIE: Str. Drumul Padurea Neagra, nr. 56, Sectorul 1, Bucuresti
• Suprafata totala - 60 de hectare, din care suprafata dezvoltata - 17 hectare
• Aerul, cu 50% mai curat decat in centru
• Nivelul de zgomot, cu 50% mai redus decat in centru
• Indicatori urbanistici de exceptie: CUT 0.85 si POT 15%
• Blocuri cu regim redus de inaltime, P+5, dotate cu lift
• Apartamente bine facute, cu doua, trei si patru camere
• Dotari cu echipamente de ultima generatie si finisaje de calitate
• Numar total de locuinte (2006-2020): peste 6.000, dintre care:
• Faza 1 (2006-2009): 680 vile si apartamente construite, vandute 100%
• Faza 2, etapa 1 (2014-2015): 252 apartamente construite, vandute 100%
• Faza 2, etapa 2 (2015): 252 apartamente construite, contractate peste 75%
• Faza 2, etapele 3 si 4: 420 apartamente in constructie, care se vor da in folosinta in primul trimestru din 2016 – contractate 20%
• Faza 2, etapele 5, 6, 7: 888 apartamente, a caror constructie incepe in S1/2016
• Faza 3 – in stadiu de concept, pentru dezvoltarile din perioada 2017-2022.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri