Accenture, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii tehnologice si outsourcing, a inaugurat in luna ianuarie sediul din Iasi, in cladirea United Business Center 3 din ansamblul Palas.

Noul spatiu de birouri Accenture ocupa o suprafata de 1.000 mp, distribuita pe doua etaje ale imobilului office clasa A. Sediul companiei beneficiaza de o panorama unica asupra Palatului Culturii si a Iasului, fiind amplasat la etajele 16 si 17 din cea mai inalta cladire de birouri din oras.

Accenture si-a lansat operatiunile in Iasi in august 2015, dupa ce a achizitionat EnergyQuote JHA, un furnizor de servicii de management si achizitii de energie. In prezent, in biroul Accenture din Iasi lucreaza 150 de angajati, iar, prin inchirierea spatiului din UBC 3, compania intentioneaza sa isi consolideze operatiunile si serviciile de externalizare a proceselor de afaceri oferite clientilor sai.

Avand peste 2.000 de angajati in Romania, Accenture livreaza servicii din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Targu Mures si Iasi catre companii din domeniile financiar-bancar, telecomunicatii, auto, bunuri de larg consum, energie si utilitati.

Pe segmentul office, grupul Iulius a dezvoltat la nivel national brandul United Business Center, care include aproximativ 80.000 mp de birouri clasa A in operare, la Iasi si Cluj-Napoca, si are in lucru peste 155.000 mp in constructie.

In ansamblul Palas Iasi, compania are patru cladiri de birouri, cu o suprafata inchiriabila de 38.000 mp, unde lucreaza peste 3.900 de persoane. In prezent, grupul Iulius dezvolta alte doua cladiri office in ansamblul Palas, ambele urmand a fi inaugurate in prima parte a anului 2016 (UBC 5 - 15.000 mp si UBC 6 - 9.000 mp).

Totodata, in toamna anului 2015, in imediata proximitate a Iulius Mall Timisoara au demarat lucrarile la cel de-al doilea ansamblu multifunctional din reteaua grupului de companii Iulius, o investitie de peste 220 milioane de euro. Openville va include, pe langa functiunile de retail, parc si entertainment, sapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafata totala de peste 131.000 mp inchiriabili.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri