Faza a doua de constructie a proiectului Shopping City Timisoara, dezvoltat de catre NEPI (New Europe Property Investments), care presupune deschiderea unuia dintre cele mai moderne centre comerciale din vestul tarii, va fi inaugurata la finalul lunii martie, pe 31 martie, potrivit unei informari a dezvoltatorului sud-african.

Noul centru comercial va aduce timisorenilor mai multe branduri internationale, precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Tom Tailor, Colins, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alaturi de cel mai mare si mai modern cinematograf din afara Capitalei.

“Investitia NEPI in valoare de 83,8 milioane de euro in Shopping City Timisoara reprezinta mai mult decat dezvoltarea unui centru comercial, este una dintre cele mai mari investitii din ultima perioada din judetul Timis. De aceea, pentru noi, finalizarea lucrarilor la Shopping City Timisoara, Faza II, reprezinta unul dintre cele mai importante proiecte de pe agenda acestui an”, a declarat Tiberiu Smaranda, director executiv in cadrul NEPI.

Odata cu inaugurarea primei faze, in noiembrie 2015, Shopping City Timisoara a adus timisorenilor primul hipermarket Carrefour din regiune, alaturi de alti 25 de retaileri nationali si internationali, printre care Dedeman, Media Galaxy, Noriel, Kendra, Pepco, Help Net, SensiBlu, Opticris, TUI Travel, Zoocenter sau Mondex.

In plus, timisorenii vor avea acces la cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din afara Capitalei, care va aduce 13 sali dotate cu cele mai noi tehnologii 3D, precum si conceptele IMAX si 4DX. In plus, Shopping City Timisoara pune la dispozitia timisorenilor si o sala de fitness dotata cu piscina semi olimpica.

Noul centru comercial este construit pe un teren de 18 hectare, in 2 etape, iar la finalizarea dezvoltarii sale, in martie acest an, va avea o suprafata inchiriabila de 70.000 metri patrati.

Tot pe lista fondului sud-african de investitii in acest an se mai afla centrele comerciale Shopping City Satu Mare si Shopping City Piatra Neamt, care vor completa in acest an investitii totale de peste 140 de milioane de euro ale NEPI in ceea ce priveste livrarile de proiecte comerciale.

Tot NEPI este implicat in acest an intr-o serie de proiecte de birouri, pe unul dintre cele mai active segmente ale pietei imobiliare din ultimii ani.

New Europe Property Investments (NEPI) detine unul dintre cele mai mari portofolii imobiliare din Romania, fiind proprietar al unor importante centre comerciale, asa cum este cazul proiectului Mega Mall din Capitala, Promenada Mall (Bucuresti), Vulcan Value Center (Bucuresti), Iris Titan Shopping Center sau City Park Constanta, Ploiesti Shopping City, Shopping City Deva.

Principalii concurenti ai NEPI pe segmentul de retail sunt Baneasa Developments, AFI Europe, Iulius Management (Iulian Dascalu), Immochan sau Anchor Group.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri