Veranda Mall, centrul comercial de proximitate dezvoltat de Prodplast Imobiliare, in zona Obor din Bucuresti, firma detinuta de catre familia Pogonaru si unul dintre cele mai mari si importante proiecte comerciale dezvoltate in Capitala in acest an, a atins o rata de ocupare de 70%.

Proiectul, cu o suprafata inchiriabila totala de aproape 30.000 mp, va fi finalizat in T4 al acestui an si va include peste 100 de magazine, un hipermarket, zona de restaurante, parcare si un spatiu verde vast, de peste 15.000 de mp.

”Rata de ocupare de 70% pe care am atins-o cu aproape un an inainte de deschidere ne confirma planurile, care vin sa completeze oferta comerciala deja existenta si sa revitalizeze zona Obor. Mai mult, suntem deja in discutii avansate cu alti chiriasi pentru un procent aditional de 10% din totalul suprafatei inchiriabile si ne asteptam ca in urmatoarele luni sa avem toate spatiile ocupate, a declarat Andrei Pogonaru, membru al consiliului de administratie al firmei Prodplast Imobiliare S.A..

Chiriasii care vor ocupa cele mai extinse suprafete sunt hipermarketului Carrefour (aprox. 10.000 mp) si magazinul H&M (peste 2.000 de mp). Oferta de fashion va fi completata de CCC, Deichmann, Pimkie, Triumf, Lora Shoes, Zaza, Piazza Italia si Le Cashmere Heritage.

In noul centru comercial, locuitorii din zona Obor vor mai gasi in centrul comercial si nume precum Pepco, Yves Rocher, Optiblu, Luxury Avenue, Me2You, shop-ul pentru animale Petmag, libraria Diverta si farmacia SensiBlu.

Printre chiriasii ce vor ocupa spatii in zona de petrecere a timpului liber si cea de restaurante, amplasata la intrarea principala, se numara Pizza Coloseum, Salad Box, K-Grill, Rustic, Toan’s, Spartan, cofetaria Sweet by Marvio si Maxbet.

La nivel de servicii, in centrul comercial se vor afla magazine Orange, Arsis-Vodafone si IQ BOX - Telekom, o spalatorie Eco Clean, saloanele de infrumusetare Evidence si Salon Pro, tour-operatorul TUI si Silca.

Centrul comercial va fi organizat pe doua etaje, insa structura modulara va permite extinderea in viitor. In prezent a fost finalizata fundatia cladirii si urmeaza realizarea structurii de rezistenta, investitia totala de care va beneficia proiectului ridicandu-se la 60 de milioane de euro.

Concurenta pe inaugurari: cine va da tonul in Capitala – Veranda Mall sau ParkLake Plaza?

Tot in toamna acestui an va fi inaugurat si ParkLake Plaza, cel mai mare proiect comercial din Bucuresti din 2016. Park Lake Plaza, unul dintre cele mai importante proiecte comerciale anuntate in Romania, si totodata unul dintre cele mai asteptate mall-uri ale Capitalei in 2016, va fi inaugurat in luna septembrie a anului viitor, cu o intarziere de sase luni fata de data stabilita initial de catre dezvoltatorii proiectului.

Potrivit unor informatii obtinute in exclusivitate de catre wall-street.ro, irlandezii de la Caelum Development si portughezii de la Sonae Sierra – dezvoltatorii proiectului ParkLake Plaza din zona de est a Capitalei vor inaugura centrul comercial in toamna anului 2016, asta dupa ce initial data de inaugurare fusese stabilita pentru primul trimestru din 2016.

Explicatia ar fi aceea ca dezvoltatorii proiectului, dar si constructorul, au avut parte de o serie de intarzieri in ceea ce priveste diferite avize de la Primaria Sectorului 3, lucru care va intarzia procesul de inaugurare al centrului comercial.

Tot pe lista de inaugurari de centre comerciale din acest an se mai numara proiectul Shopping City Timisoara (55.700mp/NEPI/cca. 80 mil. euro), Piatra Neamt Shopping City (29.000 mp/NEPI, 34 mil. euro) sau Shopping City Satu Mare (27.000 mp, NEPI, 28 mil. euro).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri