Dezvoltatorul lituanian Hanner a vandut anul trecut nu mai putin de 100 de apartamente in proiectul The Park. In acest fel, vanzarile proiectului amplasat in apropierea Parcului Tineretului, au atins o valoare de aproximativ 10 milioane de euro in 2015.

Valoarea medie a unei tranzactii a fost de 85.000 de euro, iar cele mai cautate unitati au fost cele de trei si patru camere. Cea mai mare tranzactie inregistrata a fost in valoare de 155.000 euro, cu TVA inclus, iar cea mai mica de 59.000 euro.

Media vanzarilor lunare a inregistrat o crestere puternica in a doua parte a anului 2015, datorita unui proiect unic de branding pe piata locala, care a inclus un parteneriat strategic cu unele dintre cele mai importante echipe de arhitecti si designeri din Romania.

„Clientii actuali provin majoritar din domenii tehnice, in special IT, si sunt foarte atenti la modul in care investesc sumele de care dispun”, a declarat Silviu Grigorescu (foto mai jos), country manager Hanner Romania.

silviu grigorescu hanner the park

In prima parte a anului 2015 Hanner a finalizat vanzarea primului bloc din proiect. In prezent cea de a doua cladire se afla aproape de stadiul de receptie, iar clientii sunt interesati sa tranzactioneze si apartamente off-plan din cladirile THE PARK 3 si 4, pentru care s-au incheiat deja contracte.

Hanner lucreaza in paralel la cele 3 cladiri noi ale proiectului THE PARK Apartments. Data finala de livrare a intregului proiect ar putea fi avansata cu un an daca ritmul vanzarilor se va mentine la acelati nivel, respectiv 2017. The Park este un ansamblu rezidential care va totaliza 430 de apartamente si care atrage investitii totale de circa 40 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri