NEPI (New Europe Property Investments), unul dintre cei mai dinamici investitori imobiliari a nivel local, va finaliza proiectul de birouri Aviatorilor 8 in aceasta vara. Proiectul de birouri situat in centrul Bucurestiului, in Piata Victoriei, in imediata apropiere a Guvernului, va fi finalizat anul acesta in trimestrul al treilea.

Proiectul, cu o suprafata totala inchiriabila de peste 8.400 mp, se afla in plin proces de executie, in prezent lucrandu-se la cel de-al treilea etaj al viitorului spatiu de birouri, urmand ca in final sa se lucreze la inchiderea fatadei si a acoperisului, precum si la executarea finisajelor interioare.

Chiriasii vor beneficia de peste 200 de locuri de parcare dispuse pe 3 niveluri subterane, optiuni de incarcare a automobilelor electrice la fiecare nivel de parcare, rasteluri pentru biciclete, dusuri, 3 lifturi moderne, generator de electricitate, sistem incalzire / racire aer ultra sofisticat, optiuni de acces la servicii de consierge pentru chiriasi si pentru vizitatorii lor.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Galati Shopping City, Shopping City Targu-Jiu, Severin Shopping Center si alte centre comerciale in intreaga tara, dar si in Serbia si Slovacia. NEPI mai detine si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucuresti, City Business Centre din Timisoara si The Office din Cluj.

Tot in acest an, NEPI va livra pe piata si proiectul Victoriei Office Building, un proiect de birouri cu o suprafata inchiriabila de 10.000 mp.

NEPI este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de proiecte de birouri din Romania, pe o piata pe care activeaza si Genesis Development, AFI Europe, Immofinanz sau Globalworth.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri