Leroy Merlin, unul dintre cei mai mari retaileri de bricolaj din Romania, va deschide pe 11 martie cel de-al 11-lea magazin din reteaua proprie in orasul Targu Mures, consolidandu-si in acest fel prezenta in Transilvania.

Noul magazin, care dispune inca de la deschidere de peste 28.000 de repere la raft este situat in cadrul Promenada Mall si se intinde pe o suprafata de 14.000 mp.

Magazinul Leroy Merlin din Targu Mures va pune la dispozitia clientilor sai un Drive-In de 4.000 mp care faciliteaza cumparaturile voluminoase.
In viitorul spatiu comercial din centrul tarii va lucra o echipa de aproximativ 100 de angajati.

„Magazinul Leroy Merlin din Targu Mures este cel de-al cincilea magazin din reteaua noastra in zona Transilvaniei. Alaturi de Cluj, Sibiu si Brasov, consider ca Muresul isi merita locul printre cele mai dinamice judete din punct de vedere economic, social si cultural din aceasta regiune a tarii, cu o dinamica remarcabila in ultimii 5 ani, a declarat Frederic Lamy, directorul general Leroy Merlin Romania.

In prezent, in Romania functioneaza 10 magazine Leroy Merlin - doua magazine in Bucuresti: complexul comercial Sun Plaza si parcul comercial Colosseum, un magazin pe Soseaua Alexandria, Bragadiru, Ilfov, un magazin in Craiova – Electroputere Mall, un magazin langa Ploiesti, un magazin in Brasov,, doua magazine in Cluj-Napoca, un magazin in Sibiu si un magazin in Constanta.

Pe lista retailerului francez se afla mai multe locatii cheie care vor intra intr-un proces de remodelare, printre acestea numarandu-se cate un spatiu comercial in Iasi, Suceava, Bacau, Timisoara, Pitesti, inca un magazin in Craiova si locatia din Chitila, care se afla la o distanta scurta fata de primul magazin deschis de Leroy Merlin in Romania.

Dupa numai patru ani de la deschiderea primului magazin in Romania, Leroy Merlin, unul dintre cei mai mari retaileri specializati in bricolaj si totodata unul dintre cei mai activi jucatori pe piata interna de profil, a urcat pe locul trei in topul celor mai mari jucatori din industria de profil, o evolutie generata in special de preluarea din cursul anului 2014 a operatiunilor BauMaxdin Romania, dar si a succesului de care s-au bucurat magazinele proprii deschise la nivel local.

Piata locala de bricolaj traverseaza poate una dintre cele mai animate perioade, fiind marcata de fuziuni si achizitii, exituri sau repozitionari. Leroy Merlin, alaturi de Dedeman,Praktiker, Kingfisher, OBI, si Hornbach au fost principalii actori ai celui mai dinamic sector din retail in ultimii ani.
Printre cei mai mari jucatori specializati pe acest segment se numara lanturile locale Dedeman sau Arabesque, precum si Praktiker, Kingfisher, Hornbach, Ambient (insolventa) sau Mr. Bricolage.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri