AFI Europe Romania, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari prezenti pe piata din Romania, a semnat un nou contract de inchiriere in proiectul de birouri AFI Park 4&5, cu FotoNation, o companie care va inchiria circa 1.800 mp, ajungand astfel la o rata de ocupare de 60%.

Prin acest nou parteneriat, AFI Park isi consolideaza pozitia din zona de business din zona Centru-Vest a Bucurestiului, vizata de majoritatea companiilor multinationale de IT&C.

AFI Park 4&5, cu o suprafata de 32.000 metri patrati, reprezinta ultima faza a AFI Park, un proiect ce consta in 5 cladiri de birouri de clasa A, insumand 70.000 de metri patrati inchiriabili, adiacent centrului comercial AFI Palace Cotroceni care se intinde pe o suprafata de 82.000 mp inchiriabili.

Printre noii chiriasi din AFI Park 4&5 se numara companii precum Cameron, SII Romania si Ortec Central & Eastern Europe.

In total, AFI Park gazduieste companii multinationale, precum: Electronic Arts, TELUS International Europe, filiala locala a compania britanice Endava, Microchip Technology, Sparkware Technologies si Cameron Romania, parte a US Cameron Group.

AFI Europe, subsidiara a AFI Properties, este unul dintre cei mai activi investitori imobiliari, prezenti pe zona de birouri sau centre comerciale, operand pe pietele din Europa Centrala si de Est din 1997.

Portofoliul diversificat al AFI Europe include centre comerciale si proprietati de retail, parcuri de business si dezvoltari rezidentiale de mare amploare si cu utilizare mixta.

AFI Europe opereaza in Romania, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria si Letonia. AFI Europe este prezenta pe piata din Romania din 2005.

In octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Palace Ploiesti, primul mall modern dezvoltat in centrul orasului Ploiesti, in urma unei investitii de peste 50 de milioane de euro.

In iulie 2015, AFI Europe a semnat contractul de cumparare pentru un teren de 40.000 de mp in centrul orasului Brasov pentru dezvoltarea unui centru commercial cu o suprafata inchiriabila de 45.000 de metri patrati si un proiect de birouri de 11.000 de mp.

Mai mult, AFI Europe Romania va dezvolta in viitorul apropiat doua proiecte cu utilizare mixta pe terenul de 80.000 mp pe care il detine in orasul Arad si pe terenul de 148.000 mp din Bucurestii Noi din sectorul 1 al Capitalei.

AFI Europe este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de proiecte imobiliare la nivel local, un segment pe care mai activeaza nume mari, asa cum este cazul Genesis Development, CA Immo, Iulius Group, NEPI, Baneasa Developments sau Anchor Group.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri