New Europe Property Investments (NEPI), unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte imobiliare din Romania, a decis extinderea si modernizarea Braila Mall, cel mai mare centru comercial din zona de sud-est a tarii.

In acest fel, la finalizarea lucrarilor, pana la sfarsitul lui 2016, mall-ul va ajunge la o suprafata totala de 57.250 mp inchiriabili.

”Obiectivul acestei investitii este de a aduce clientilor nostri din sud-estul tarii in perioada urmatoare mai multe optiuni de cumparaturi si de petrecere a timpului liber prin imbogatirea mixului de magazine si restaurante cu branduri de renume national si international,” a declarat Tiberiu Smaranda, director executiv in cadrul NEPI.

Lucrarile de modernizare au inceput in cursul acestei luni cu reconditionarea galeriei Carrefour, fiind totodata si prima zona deschisa publicului in cadrul centrului comercial, la inaugurarea sa la finalul anului 2007.

Tot in aceasta luna a inceput si extinderea zonelor de food court si divertisment, care va fi data in folosinta in perioada imediat urmatoare.

In ceea ce priveste galeria de retail, aceasta va fi reconditionata treptat in perioada mai-noiembrie a acestui an.

Centrul comercial are in prezent o structura mixta de chiriasi. Astfel, zona fashion este reprezentata de H&M, Deichman, C&A, Musette, Poema, CCC, New Yorker, Otter, Hervis, Benvenuti, zona de food si divertisment este completata de KFC, Segafredo, iar centrul comercial dispune de un patinoar permanent si cinematograful multiplex Cinema City.

Hypermarketul Carrefour, BricoDepot, Pepco, Naturlich, Lems, Altex si Flanco completeaza oferta Braila Mall.

Braila Mall este detinut de fondul de investitii sud-african New Europe Property Investments (NEPI) si este situat in Judetul Braila, Sat Varsatura, Comuna Chiscani.

New Europe Property Investments plc (NEPI) este un grup de investitii listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum si la Bursa de Valori din Bucuresti (BVB).

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanta, Shopping City Timisoara, Ploiesti Shopping City, Galati Shopping City, Shopping City Targu-Jiu, Severin Shopping Center si alte centre comerciale in intreaga tara, dar si in Serbia si Slovacia.

NEPI mai detine si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 din Bucuresti, City Business Centre din Timisoara si The Office din Cluj.

NEPI este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel local, un segment pe care mai activeaza nume mari, precum AFI Europe, Iulius Group, Baneasa Developments sau Anchor Group.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri