ParkLake Plaza, cel mai mare proiect comercial care va fi livrat in Romania in 2016 si totodata unul dintre cele mai mari proiecte de acest fel din Romania, va fi deschis in toamna acestui an, mai precis in luna septembrie, potrivit unui anunt oficial al dezvoltatorului, inaugurarea venind la sase luni distanta fata de data stabilita initial.

Unul dintre dintre mai asteptate proiecte de entertainment din Romania si din Bucuresti a semnat noi contracte de inchiriere in vederea inaugurarii din septembrie 2016, ajungand la peste 94% din suprafata inchiriabila.

Noii chiriasi variaza de la imbracaminte, echipamente sportive si jucarii, la furnizori de servicii de sport si fitness.

Contractele semnate recent includ Hervis Sports, magazin specializat in comercializarea de echipamente si articole de imbracaminte de sport, care ofera peste 40 de branduri de echipamente sportive, World Class, centrul de wellness, precum si Play Park si IPB.

Centrul World Class va oferi o vedere de catre parc si diferite activitati de fitness, completate de propria piscina. Play Park este un alt nume nou pe piata romaneasca, care va deveni o destinatie pentru copii si parinti deopotriva, unde acestia pot gasi jocuri pentru diferite varste, un loc pentru evenimente si petreceri, dar si o cafenea.

Lista chiriasilor din ParkLake Plaza: ce nume noi apar in retail

Pe langa contractele recente, ParkLake a semnat deja contracte cu retaileri importanti, cum ar fi Forever21, Debenhams si LPP Group (cu toate cele 5 branduri – Reserved, Mohito, Sin Say, House si Cropp), H&M si brandurile din grupul Inditex (Bershka, Massimo Dutti, Stradivarius, Zara, Pull & Bear, Oysho) si Koton. Alte branduri includ Claire’s, Springfield, Lee Cooper, KVL si TimeOut. Pe langa acestea, chiriasi ca Geox, Il Passo, Aldo, Piazza Italia, CCC, Swarovski, Splend’or, B&B vor veni cu oferta lor de incaltaminte, genti, bijuterii si accesorii.

Yves Rocher, Kendra, Douglas, Sephora si alte branduri de cosmetice vor completa oferta. Noua oferta de decoratiuni pentru casa, echipamente si tehnologie a fost de asemenea confirmata prin prezenta chiriasilor precum Zara Home, Altex sau Arsis, intregita de magazinele de jucarii si de carte ca MaxiToys si Carturesti.

Oferta de restaurante si cafenele este completata de Zaraza, Fior di Latte, Fooda, Wu Xing, Brioche Dorée, Coffee Republic, Filicori, Gloria Jean’s Coffees, K-Grill, Oro Toro (by OSHO), Bistrot du Paris, Rustic, Chopstix, SaladBox, pentru a da numai cateva exemple. In cele din urma, activitatile de agrement oferite de ParkLake sunt completate de cele 14 sali de cinema.

Amplasat in Sectorul 3 din Bucuresti, ParkLake reprezinta o investitie de 180 milioane euro ce se va deschide in septembrie 2016. Centrul comercial este amplasat intr-o zona bine cunoscuta a Sectorului 3, printre cele mai populate din Bucuresti.

Situat in vecinatatea Lacului Titan si a Parcului Alexandru Ioan Cuza, ParkLake va deservi un vad comercial total de 1,5 milioane de locuitori.

ParkLake Plaza este cel mai mare proiect comercial care va fi livrat pe piata in acest an, pe lista inaugurarilor din 2016 fiind anuntate o serie de proiecte importante asa cum este cazul Shopping City Timisoara (NEPI), Mega Mall Satu Mare (NEPI), Veranda Mall Obor (Prodplast Imobiliare) sau Shopping City Piatra Neamt (NEPI).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri