Dezvoltatorul imobiliar Zacaria Group intra pe piata rezidentiala din Romania cu un proiect de 280 de locuinte, compus din vile si apartamente, in nordul Capitalei, zona din ce in ce mai cautata de cumparatorii de locuinte dar si de investitori. Agentul exclusiv al proiectului este compania imobiliara Imoteca iar lansarea proiectului se va face la tIMOn pe 24 martie.

Constructia proiectului, dezvoltat pe Strada Drumul Bisericii, a inceput in toamna anului trecut, iar investitia este estimata la 20 de milioane de euro. Complexul, denumit American Village, va cuprinde 207 apartamente si 72 de vile.

"Am inceput sa marketam acest proiect inca de anul trecut, iar interesul pentru locuintele din American Village este peste asteptari. Persoanele care sunt interesate sa cumpere locuinte sunt in general tineri, de peste 35 de ani, cu familie si care vor sa faca un update al locuintelor. Credem ca vom reusi sa vindem toate locuintele din proiect inainte de finalizarea constructiei", a declarat Rafaela Nebreda, directorul general al Imoteca, broker exclusiv al proiectului.

Proiectul va fi dezvoltat in mai multe etape, in prima dintre acestea urmand sa fie disponbile 72 de vile, iar în faza a doua, care va incepe in iulie 2016, vor fi ridicate 6 blocuri de cinci etaje, cu 207 apartamente de 2, 3 si 4 camere. Din totalul de apartamente, 76 au 2 camere si pot fi cumparate cu preturi cuprinse intre 65.000 euro si 72.000 euro + TVA, 113 cu 3 camere si cu preturi de 78.000 euro -120.500 euro + TVA si 18 cu 4 camere si pretui de 103.000 euro -120.500 euro + TVA. Preturile vilelor sunt cuprinse intre 160.050 euro si 200.000 de euro +TVA.

Zacaria Group isi desfasoara activitatea de peste 11 ani in Romania si face parte din Grupul Alf Mizzi & Sons, grup fondat ca o afacere de familie. Imoteca are peste 12 ani de experienta pe piata romaneasca, cu un portofoliu vast de proiecte. In prezent, Imoteca este agentul exlusiv de marketing si vanzari pentru 1.300 de locuinte in 10 proiecte din Bucuresti. Targul Imobiliar National tIMOn se va desfasura in perioada 24-27aprilie 2016 in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri