Helios Phoenix, dezvoltatorul si proprietarul retelei de parcuri logistice Olympian Park, a anuntat extinderea parcului din Brasov, situat comuna Cristian, cu o suprafata de 10.000 mp.

”Pana la sfarsitul trimestrului al doilea din acest an, vom livra o noua unitate de productie, cu o suprafata de peste 10.000 mp, pentru Rolem, unul din chiriasii nostri existenti,. Pentru acest an, ne-am propus sa continuam proiectele de extindere a parcurilor din portofoliul nostru, dar mai ales sa deschidem noi locatii in tara, cu focus pe unitati de productie si depozitare. Pentru noi este important sa raspundem cerintelor actuale ale pietei, aratandu-ne interesul strategic pe care il avem in continuare pentru dezvoltarea pietei de industrial din Romania”, a declarat Athos Myrinathous, director de dezvoltare Helios Phoenix.

In prezent, parcul Helios Phoenix are o suprafata de 18.000 mp, in care isi desfasoara activitatea doi chiriasi: Terwa, producator de componente metalice pentru domeniul constructiilor, si Rolem, producator de ornamente de lemn pentru interiorul masinilor de lux ale brandurilor Mercedes, BMW, Audi, Volkswagen sau Porsche.

In Romania, grupul Helios Phoenix detine mai multe parcuri industriale in Brasov si Timisoara.

Helios Phoenix este prezent pe piata din Romania incepand cu 1997. Odata cu primul proiect, Parcul Industrial din Domnesti, in partea de sud vest a Bucurestiului, grupul si-a concentrat activitatea pe sectorul industrial al pietei imobiliare si servicii conexe. In prezent, portfoliul Phoenix cuprinde 45.000 mp spatii de depozitare disponibile sau in stadiu avansat de finalizare de, 30.000 mp de terenuri pentru dezvoltari de tip rezidential, 410.000 pentru dezvoltari industriale, 2.500 unitati rezidentiale finalizate sau aproape finalizate si 20.000 mp de facilitati

Compania de consultanta Colliers International se ocupat de serviciile property management pentru parcurile Olympian Park din Brasov si Timisoara, incepand cu anul 2011.

Colliers International este unul dintre cei mai mari consultanti imobiliari la nivel local, un segment de business pe care mai activeaza nume precum CBRE, DTZ Echinox, JLL sau Knight Frank.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri