Odata cu luna martie, interesul romanilor cu privire la piata imobiliara, achizitii personale sau investitii se afla pe o tendinta de crestere, apreciaza Andrei Gheorghisor, branch manager, Premier Imobiliare. In opinia sa, exista un interes crescut in randul tinerilor pentru locuinte, in special persoanele care muncesc in zonele centrala si de Nord. Acestia cauta o locuinta in zona de Sud a Capitalei, fie ca vorbim despre garsoniere sau apartamente cu 2, 3 si 4 camere.

"Este o tendinta tot mai des intalnita, sa lucrezi in Nord si sa locuiesti in zona de Sud. Clientii fie contacteaza consultantii imobiliari Premier din sectoarele 3, 4 si Popesti-Leordeni, fie merg la targurile de profil la care compania participa", adauga Andrei Gheorghisor.

Premier Imobiliare dispune de un portofoliu de locuinte cu preturi incepand de la 23.000 de euro pentru o garsoniera, cu o suprafata utila de 30 mp si pana 58.000 de euro pentru un apartament cu 3 camere, cu o suprafata utila de 71 mp. Astfel, preturile pentru locuintele din portofoliul Premier Imobiliare incep de la 690 de euro/mp si pot ajunge chiar si pana la 1.500 de euro/ mp.

Infiintat in anul 1994, Premier Imobiliare este una dintre cele mai mari companii imobiliare din zona de sud a capitalei. In luna decembrie a anului trecut, compania Premier Imobiliare a deschis prima sucursala din sectorul 3, ajungand astfel la 6 sucursale, dintre care 5 sunt localizate in sectorul 4 si orasul Popesti-Leordeni si una in sectorul 3.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri