Constructia de proiecte rezidentiale de tip boutique, cu un numar redus de apartamente, cel mai adesea personalizate pentru fiecare client si amplasate in zone ultracentrale si centrale din Bucuresti este un nou trend pe piata locala in ultimii ani, conform organizatorilor tIMOn.

Potrivit datelor tIMOn, pe piata din Bucuresti sunt in constructie sau au fost finalizate peste 100 de astfel de proiecte, dar care in total nu au mai mult de 1.000 de locuinte. Peste 30 de proiecte boutique vor fi expuse la tIMOn, care se va desfasura in perioada 24-27 martie 2016 in Piata Constitutiei din Bucuresti.

"Intr-un moment in care piata rezidentiala din Romania se lupta cu presupuse efecte ale legii darii in plata, apetitul pentru achizitiile imobiliare creste in randul consumatorilor. Dupa ani de zile de "dominatie" a proiectelor amplasate in zonele periurbane ale Bucurestiului, un nou produs se anunta a fi vedeta Targului Imobiliar National tIMOn: proiectele boutique", arata reprezentantii tIMOn.

Astfel de proiecte vin sa completeze oferta de pe piata rezidentiala locala si sunt dezvoltate fie de investitorii straini din domeniu, fie de catre persoane fizice romane sau straine. Desi aceste proiecte includ un numar redus de locuinte, maxim 40 de apartamente, investitiile alocate dezvoltarii sunt destul de ridicate si ajung la cateva milioane de euro.

Targul Imobiliar National tIMOn incepe joi, 24 martie 2016, ora10.00, in Piata Constitutiei din capitala si va fi cel mai mare eveniment de profil al anului.

Sursa foto: Volodymyr Kyrylyuk / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri