Fondul de investitii CA Immo, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte imobiliare la nivel local, a preinchiriat in cladirea Orhideea Towers o suprafata de 8.000 de metri patrati de spatii de birouri catre compania de software financiar Misys International Finacial Systems SRL.

Misys devine astfel primul chirias al Orhideea Towers, un proiect de 37.000 de metri patrati, dezvoltat in zona de centru-vest a Bucurestiului, in apropierea statiei de metrou Grozavesti.

Misys, o companie internationala specializata in dezvoltarea de software financiar, cu peste 2.000 de clienti in 130 de tari, va ocupa din luna martie 2018 o suprafata de 8.000 de metri patrati in cadrul proiectului Orhideea Towers. Contractul a fost semnat pe o perioada de zece ani, iar Misys are optiunea de a se extinde pana la 13.000 de metri patrati.

Misys se afla in portofoliul de chiriasi ai CA Immo inca din anul 2008, avand sediul in complexul River Place din vecinatatea Orhideea Towers. Datorita dezvoltarii permanente in Romania, Misys si-a extins suprafata din River Place de la 2.200 la 6.500 de metri patrati de birouri. Cresterea constanta a business-ului si buna colaborare cu CA Immo, respectiv administrarea eficienta a cladirilor, au constituit premisele unui nou contract de inchiriere, perioada totala de colaborare dintre cele doua companii ajungand astfel la 20 de ani.

„Dezvoltarea Orhideea Towers ne permite sa preintampinam solicitarile de extindere ale chiriasilor nostri, cu multi dintre care avem o istorie indelungata. In acelasi timp, ne vom consolida pozitia pe piata din Romania si vom adauga o noua cladire de clasa A in portofoliul nostru, in intregime ocupat”, a declarat Frank Nickel, CEO in cadrul CA Immo.

Tranzactia de inchiriere a fost intermediata de compania de consultanta imobiliara CBRE.

Orhideea Towers este primul proiect imobiliar dezvoltat de la zero de CA Immo in Romania si va absorbi o investitie de 75 de milioane de euro, urmand sa fie certificat conform ratingului LEED Gold. Constructia a demarat in luna octombrie 2015 si se va incheia in anul 2017, avand ca antreprenor general compania austriaca PORR Construct.

Proiectul are o suprafata inchiriabila de 37.000 de metri patrati si include doua turnuri de birouri conectate intre ele printr-o punte cu suprafete vitrate, cu 13 (P+12), respectiv 17 (P+16) etaje supraterane, cu suprafete ample de pana la 2.700 de metri patrati per etaj si doua etaje subterane. Cladirea va dispune de peste 400 de locuri de parcare, precum si spatii de depozitare pentru biciclete, cu dusuri si vestiare pentru biciclisti.

Orhideea Towers este amplasat la intersectia Bulevardului Splaiul Independentei cu Soseaua Orhideelor, in apropiere de Podul Basarab, care ofera o conexiune directa cu Piata Victoriei.

In imediata vecinatate a proiectului Orhideea Towers a CA Immo, investitorii Forte Partners au demarat un proiect de circa 100 de milioane de euro compus din doua faze. Viitorul proiect, The Brigde, va completa harta dezvoltarilor de birouri din zona Orhideea – Regie pe parcursul urmatorilor ani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri