Euro Insol, unul dintre cei mai mari administratori judiciari din Romania, a devenit lichidatorul judiciar al proiectului imobiliar Green City, conform unei decizii pronuntate la jumatatea lunii aprilie de catre Tribunalul Ilfov

Green City este un ansamblu rezdential dezvoltat pe un teren de 120 de hectare, in localitatea 1 Decembrie din judetul Ilfov, pe un domeniu care a apartinut familiei regale. In cadrul proiectului au fost dezvoltate trei tipuri de case: Sena ( cu patru camera si o suprafata utila de 108 mp), Neva (cu patru camera si o suprafata utila de 118 mp) si Tamisa (cu pana la sase camere si o suprafata utila de 120 mp plus un pod mansardabil).

Ansamblul Green City, format din 650 de vile, a fost dezvoltat de Dumitru Bucsaru prin intermediul mai multor firme, toate aflate in insolventa sau faliment. Trei dintre acestea, respectiv Valahorum , Clean Optim Serv si Green City sunt in portofoliul Euro Insol.

"Este o noua provocare pentru Euro Insol, care administreaza doua treimi din marile proiecte imobiliare din Bucuresti. Daca Asmita Gardens este cel mai mare ansamblu residential pe verticala, Green City este pe departe cel mai mare pe orizontala. Cunoastem foarte bine proiectul, deoarece Euro Insol a mai vandut cateva zeci de unitati locative in cadrul proiectului dezvoltat de doua dintre companiile lui Bucsaru. Este un ansamblu vandabil, bucurandu-se de o serie de facilitati create in interiorul complexului: restaurante, gradinita, un supermarket, locuri de joaca pentru copii, parc, etc." a declarat Remus Borza (foto), managing partner Euro Insol.

Printre proiectele imobiliare administrate de Euro Insol se numara Asmita Gardens - situat in vecinatatea Parcului Tineretului si a Parcului Urban Vacaresti, fiind dezvoltat pe o suprafata de 27.000 mp, cu 765 de apartamente, complexul Rezidential Citadella Titan, compus din 224 de apartamente, complexul Belvedere, situat in imediata vecinatate a Parcului Alexandru Ioan Cuza - format din 120 de apartamente si 6.200 mp spatii comerciale si birouri, precum si alte proiecte importante, din Bucuresti si din tara.

Euro Insol este unul dintre principalii administratori judiciari din Romania, o piata pe care mai activeaza nume precum Casa de Insolventa Transilvania (CITR), RVA Insolvency, Rovigo sau Rominsolv.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri